MOTORSPORTS

Moto GP: Σταμάτησε ο Ντάνι Πεντρόσα

MotoGP Honda rider Dani Pedrosa of Spain rides during the Motorcycle Grand Prix at the Ricardo Tormo circuit in Cheste near Valencia, Spain, Sunday, Nov. 18, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
MotoGP Honda rider Dani Pedrosa of Spain rides during the Motorcycle Grand Prix at the Ricardo Tormo circuit in Cheste near Valencia, Spain, Sunday, Nov. 18, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο Ντάνι Πεντρόσα αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, ύστερα από 12 χρόνια και 31 νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας.

Ο Ντάνι Πεντρόσα αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, ύστερα από 12 χρόνια και 31 νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας. Ο αγώνας της Βαλένθια ήταν ο τελευταίος στην καριέρα για τον Ισπανό οδηγό της Honda, ο οποίος τερμάτισε πέμπτος.

Ο Πεντρόσα στο Moto GP αγωνίστηκε με την ίδια ομάδα σε όλη του την καριέρα. Συνολικά στην αγωνιστική διαδρομή του έχει στο ενεργητικό του 31 νίκες και 112 τερματισμούς σε βάθρο.

Αρκετές χρονιές στην καριέρα του στο MotoGP ήταν πολύ κοντά στο πρωτάθλημα, όμως είχε αντιμετωπίσει αρκετές πτώσεις που του στέρησαν αγώνες και κατά συνέπεια, βαθμούς. Τη θέση του στη Honda θα πάρει από τη νέα σεζόν ο συμπατριώτης του, Χόρχε Λορένθο.

AP Photo/Alberto Saiz

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ