MOTORSPORTS

MotoGP Μαλαισίας: Αγκαλιά με τον τίτλο ο Μάρκεθ

Spain's rider Marc Marquez of the Repsol Honda Team celebrates after winning Thailand's inaugural MotoGP Grand Prix at the Chang International Circuit in Buriram, Thailand, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Gemunu Amarasinghe)
Spain's rider Marc Marquez of the Repsol Honda Team celebrates after winning Thailand's inaugural MotoGP Grand Prix at the Chang International Circuit in Buriram, Thailand, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Gemunu Amarasinghe) AP

Ο Μαρκ Μάρκεθ ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα που έγινε στην Μαλαισία και πλέον είναι μία ανάσα από την εξασφάλιση του πέμπτου παγκόσμιου τίτλου του.

Μεγάλη μονομαχία είχαμε στην πίστα της Μαλαισίας ανάμεσα στον Μαρκ Μάρκεθ και τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο με τον πρώτο να είναι τελικά εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος του αγώνα και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την εξασφάλιση του πέμπτου παγκόσμιου τίτλου του.

Από τον ένατο γύρο και μετά ο Ντοβιτσιόζο ήταν εκείνος που πήρε τα ηνία του αγώνα.

Ο Ιταλός οδηγός της Ducati ηταν συνέχεια μπροστά και έδειχνε να έχει τον έλεγχο του αγώνα παρά την πίεση που του ασκούσε ο Μάρκεθ. Τελικά, ο Ισπανός οδηγός έκανε την προσπέραση στον τελευταίο γύρο και κατάφερε να φτάσει ως τη νίκη.

Μετά από αυτή την επικράτηση ο Μάρκεθ έφτασε τη διαφορά του από τον Ντοβιτσιόζο στους 77 βαθμούς και πλέον χρειάζεται μόλις 23 στους επόμενους τέσσερις αγώνες για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

MotoGP Μαλαισίας: Αγκαλιά με τον τίτλο ο Μάρκεθ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

MotoGP Μαλαισίας: Αγκαλιά με τον τίτλο ο Μάρκεθ

Photo credits: AP Photo/Gemunu Amarasinghe

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ