ΡΑΛΙ

Θρίαμβος του Rossi στο Ράλι της Monza

Θρίαμβος του Rossi στο Ράλι της Monza

Το πολύπλευρο ταλέντο του ξεδίπλωσε για άλλη φορά ο Valentino Rossi ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στο 37ο Monza Rally Show που διεξήχθη το τριήμερο 4-6 Δεκεμβρίου.

Το πολύπλευρο ταλέντο του ξεδίπλωσε για άλλη φορά ο Valentino Rossi ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στο 37ο Monza Rally Show που διεξήχθη το τριήμερο 4-6 Δεκεμβρίου. Ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των MotoGP οδήγησε ένα Ford Fiesta RS WRC προετοιμασμένο από την M-Sport έχοντας στο πλευρό του τον Carlo Cassina.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Η ολοκλήρωση του αγώνα βρήκε τον Doctor νικητή, με τον οδηγό της Hyundai στο WRC, Dani Sordo, που οδήγησε ένα εργοστασιακό i20 WRC, να τερματίζει στη δεύτερη θέση, 18,4 δευτερόλεπτα πίσω του.

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και ο οδηγός αγώνων αντοχής Marco Bonanomi που συμμετείχε με Citroen DS3.

" Είναι εξαιρετικό συναίσθημα να κλείνεις με νίκη τη σεζόν. Είναι φανταστικό συναίσθημα να κερδίζεις στη Monza, μπροστά σε τόσο κόσμο", σχολίασε ο Rossi που έφτασε τις πέντε νίκες στο Rally Monza (2006, 2007, 2012, 2015, 2016).

" Είμαι τόσο συγκεντρωμένος στους αγώνες όλη τη σεζόν οπότε όταν έρχεται η ώρα για το Rallh Monza ανυπομονώ να συναντήσω την ομάδα και να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου. Πάντα θέλω να είμαι ανταγωνιστικός είτε τρέχω με μοτοσυκλέτα είτε με αυτοκίνητο και εδώ στη Monza θέλω να παλεύω για το βάθρο όταν αγωνίζομαι με αυτοκίνητο", πρόσθεσε.

Video - Monza Rally Show 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Εκλογές ανάδειξης του νέου ΔΣ στην Α.Μ.Ο.Τ.Ο.Ε.
Πρωταθλητής Enduro για 12η φορά ο Σιαφαρίκας!
Με Ακρόπολις το προσωρινό πρόγραμμα του ERC για το 2017
TAGS ΡΑΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ