Ο Κρις Μικ με Toyota Yaris έκανε τον καλύτερο χρόνο στο shakedown της Κορσικής, σε μια διαδρομή 5,39 χλμ.

Μετά τον πάγο στους δρόμους του Μόντε Κάρλο, τα χιόνια της Σουηδίας και το χώμα σε μεγάλο υψόμετρο στο Μεξικό, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι... προσγειώνεται στην περίφημη Κορσική, για τον 4ο αγώνα της χρονιάς.

ADVERTISING

Στους ασφάλτινους δρόμους του νησιού της Μεσογείου, ενόψει του αγώνα που αρχίζει αύριο το πρωί και ολοκληρώνεται έπειτα από 14 ειδικές διαδρομές το μεσημέρι της Κυριακής, ο Κρις Μικ με Toyota Yaris έκανε τον καλύτερο χρόνο στο shakedown, σε μια διαδρομή 5,39 χλμ.

Inline Image

Ο Βρετανός, ήταν ταχύτερος κατά 9 δέκατα του δευτερολέπτου από τον Σεμπαστιάν Οζιέ με το Citroen C3, ενώ ο Οτ Τάνακ, με ένα δεύτερο Toyota Yaris, που είναι και επικεφαλής στη βαθμολογία, έμισε μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Οζιέ.

ADVERTISING

Ωστόσο, η αληθινή μάχη αρχίζει την Παρασκευή το πρωί και όπως είπε ο Μικ "δυστυχώς δεν παίρνουμε βαθμούς στο shakedown και είναι κρίμα, καθώς είμαι ο ταχύτερος στις 3 δοκιμές από τα 4 ράλι φέτος.

Αισθάνθηκα πολύ καλά και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να μεταφέρω την ικανοποίηση μου στον αγώνα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Διαλέξαμε μια διαφορετική ρύθμιση που έδειξε να αποδίδει,” επισήμανε.

Αποτελέσματα δοκιμών

Θέση

Οδηγός

Αυτοκίνητο

Χρόνος

1.

Κρις Μικ

Toyota Yaris

3' 46''.7

2.

Σεμπαστιάν Οζιέ

Citroën C3

+ 0,9 δευτ.

3.

Οτ Τάνακ

Toyota Yaris

+ 1,4 δευτ.

4.

Ντάνι Σόρντο

Hyundai i20

+ 2,2 δευτ.

5.

Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα

Toyota Yaris

+ 2,3 δευτ.

6.

Ελφιν Εβανς

Ford Fiesta

+ 2,5 δευτ.

7.

Εζαπέκα Λάπι

Citroën C3

+ 2,7 δευτ.

8.

Σεμπαστιάν Λεμπ

Hyundai i20

+ 2,8 δευτ.

9.

Τιερί Νεβίλ

Hyundai i20

+ 3,4 δευτ.

10.

Τέμου Σούνινεν

Ford Fiesta

+ 4,6 δευτ.