WRC

WRC: Ματαιώθηκε και το Ράλι Φινλανδίας

FIA World Rally Championship 2019 / Round 09 / Rally Finland / 1-4 August, 2019 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRC
FIA World Rally Championship 2019 / Round 09 / Rally Finland / 1-4 August, 2019 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRC TOYOTA GAZOO RACING WRC

Οι διοργανωτές του Ράλι Φινλανδίας ανακοίνωσαν την αναβολή του, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον αγώνα της Νέας Ζηλανδίας.

Οι αναβολές αγώνων συνεχίζονται στο WRC. Ο τελευταίος που προστέθηκε στη σχετική λίστα είναι αυτό της Φινλανδίας, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών να μετατεθεί αυτό δεν ήταν εφικτό και έτσι οδηγηθήκαμε στην ματαίωσή του.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των διοργανωτών του αγώνα της Φινλανδίας αναφέρει: "Μαζί με την άγνωστη εξέλιξη της Covid-19, υπάρχουν άλλες μεγάλες αβεβαιότητες που επηρεάζουν αυτή την απόφαση. Για παράδειγμα, η έλλειψη πληροφόρησης για το αν οι ισχύοντες περιορισμοί που έχουν επιβληθεί από το κράτος θα συνεχίσουν μετά τον Ιούλιο και το πώς οι ξένοι συμμετέχοντες, ομάδες και θεατές θα μπορούν να ταξιδέψουν με ασφάλεια στη Φινλανδία".

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν αναβληθεί οι αγώνες Αργεντινή, Πορτογαλία, Ιταλία και Κένυα. Μετά την ματαίωση του αγώνα της Φινλανδίας που ήταν να διεξαχθεί στις 6-9 Αυγούστου, μεταφερόμαστε στον Σεπτέμβριο. Στις αρχές εκείνου του μήνα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Νέας Ζηλανδίας (3-6/09) όμως είναι όλα δείχνουν ότι και αυτός θα ματαιωθεί. Έτσι, όπως όλα δείχνουν η επανέναρξη θα γίνει στις 24-27 του ίδιου μήνα οπότε και είναι προγραμματισμένο το ράλι Τουρκίας.

Τέλος, ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι με τους τρεις τελευταίους αγώνες της χρονιάς σε Γερμανία (15-18/10), Μεγάλη Βρετανία (29/10-1/11) και Ιαπωνία (19-22/11).

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ