MOTORSPORTS

WRC: Ο Λάπι στην Citroen, ο Μικ στην Τoyota

WRC: Ο Λάπι στην Citroen, ο Μικ στην Τoyota

Δεν έχει ακόμα τελειώσει το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC) και οι ομάδες εντείνουν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι.

Η Citroen Total Abu Dhabi WRT, μόλις ανακοίνωσε για το 2019 τον Εζαπέκα Λάππι και τον συνοδηγό του Γιάρνε Φερμ, οι οποίοι φέτος τρέχουν για την Toyota.

Το δίδυμο θα πλαισιώσει τον Σεμπαστιάν Οζιέ και τον συνοδηγό του Ζουλιέν Ιγκρασιά, που επιστρέφουν στη Citroen μετά από 8 χρόνια και που φέτος τρέχουν με τη Ford και διεκδικούν τον τίτλο στα δύο τελευταία ράλι.

Ο 27χρονος Λάππι, έχει μεγάλο ταλέντο και 40 εκκινήσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα, εκ των οποίων 19 στο WRC.

"Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι πλάι στον Σεμπαστιάν (Οζιέ). Είναι ευκαιρία για μένα να εξελιχθώ. Εμαθα πολλά από τον Λάτβαλα και τον Τάνακ. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε", είπε ο Λάππι.

WRC: Ο Λάπι στην Citroen, ο Μικ στην Τoyota

Ο ΜΙΚ ΠΛΑΪ ΣΕ ΛΑΤΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑΝΑΚ ΣΤΗΝ TOYOTA

Ένα οδηγό που ήταν επιρρεπής σε ατυχήματα φέτος, και που η Citroen υποχρεώθηκε να τον σταματήσει από οδηγό της, πήρε η TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team για το 2019.

Ο Βρετανός, θα πλαισιώσει τον Οτ Τάνακ, που εντυπωσίασε φέτος και παραμένει «ζωντανός» στο κυνήγι του τίτλου, αλλά και τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα που παραμένει στην ομάδα, μολονότι δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον τίτλο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ