ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η M/MARITIME χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Η M/MARITIME χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία ανακοίνωσε την έναρξη τη χορηγικής συνεργασίας της με τη ναυτιλιακή εταιρεία M/MARITIME για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μία νέα χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία. Η ΔΟΑ θα έχει σύμμαχο για τα επόμενα δύο χρόνια τη M/MARITIME. Η ναυτιλιακή εταιρεία θα είναι αποκλειστικός χορηγός του μεταπτυχιακού προγράμματος "Ολυμπιακές Σπουδές, Ολυμπιακή Παιδεία, Οργάνωση και Διαχείριση Ολυμπιακών Εκδηλώσεων".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (ΔΟΑ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η M/MARITIME, μια εταιρία που στηρίζει την ελληνική παράδοση στην ναυτιλία, έγινε περήφανος χορηγός της, δύο χρόνια πριν τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκυο της Ιαπωνίας.

Η M/MARITIME ενστερνίζεται τις πρωτοβουλίες της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για την εξάπλωση και διάδοση του Ολυμπισμού και υποστηρίζει έμπρακτα τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της όντας ο αποκλειστικός χορηγός για τα δύο επόμενα ακαδημαϊκά χρόνια 2019-2020 και 2020-2021 του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ολυμπιακές Σπουδές, Ολυμπιακή Παιδεία, Οργάνωση και Διαχείριση Ολυμπιακών Εκδηλώσεων», ενός μοναδικού διεθνούς μεταπτυχιακού προγράμματος που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με τη ΔΟΑ στις εγκαταστάσεις της στην Αρχαία Ολυμπία.

Οι Ολυμπιακές Σπουδές αποτελούν μια πρωτοπορία του Ολυμπιακού Κινήματος σε διεθνές επίπεδο και βασίζονται στους τρεις πυλώνες του Ολυμπιακού Κινήματος: την Εκπαίδευση, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, οι οποίοι και αποτελούν τα θεμέλια της Ολυμπιακής Παιδαγωγικής.

Η M/MARITIME, θέλοντας να στηρίξει τις σχέσεις μεταξύ της Ολυμπιακής Οικογένειας και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, θα προκηρύξει σε συνεργασία με την Ιαπωνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Ιαπωνική Ολυμπιακή Ακαδημία μια ειδική υποτροφία για το προαναφερόμενο μεταπτυχιακό πρόγραμμα η οποία θα απευθύνεται σε ένα ιάπωνα υπήκοο.

Η M/MARITIME θα υποστηρίξει επίσης την παρουσία της ΔΟΑ στο Τόκυο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, όπου η τελευταία θα συμμετάσχει με το διαδραστικό, εκπαιδευτικό της πρόγραμμα «Ανακαλύπτοντας το Ολυμπιακό Κίνημα και τις Αξίες του».

Οι ισχυροί δεσμοί της M/MARITIME με την ιαπωνική ναυπηγική βιομηχανία, κυρίαρχη βιομηχανία στη χώρα και σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για την αναβίωση του Ολυμπισμού στην Ιαπωνία, μια χώρα με μακρά Ολυμπιακή ιστορία, μέσα από μια σειρά δράσεων που θα διοργανωθούν από την M/MARITIME εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020.

Με την ευκαιρία των επερχόμενων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, η M/MARITIME θα προσπαθήσει να υποστηρίξει πως ο Ολυμπισμός ως τρόπος ζωής βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές της διεθνούς ναυτιλίας, εκφράζοντας έτσι την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει την ανάπτυξη των μακροχρόνιων και σταθερών ναυπηγικών και ναυτιλιακών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας σε αυτή την μοναδική περίσταση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ