ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κόατες: "Να βρούμε τα κατάλληλα αντίμετρα για να γίνουν οι Αγώνες"

Κόατες: "Να βρούμε τα κατάλληλα αντίμετρα για να γίνουν οι Αγώνες"

Ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Τζον Κόατες, τόνισε ότι η οργανωτική επιτροπή του Τόκιο ψάχνει τα κατάλληλα αντίμετρα στον κορονοϊό για να γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Όλα τα σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τοκίο, αλλά και της ΔΟΕ για τη διοργάνωση του επόμενου καλοκαιριού. Πρόθεση όλων είναι να γίνουν ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το πώς.

Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε ο Τζον Κόατες.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ και επικεφαλής της επιτροπής συντονισμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής τόνισε αρχικά: "Οι διοργανωτές κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο. Η απόφασή μας αυτή την στιγμή είναι να προχωρήσουμε".

Στη συνέχεια δήλωσε: "Αυτό που περιμένουμε, είναι να αποφασίσουμε ποιά αντίμετρα πρέπει να λάβουμε, για να προχωρήσουμε ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο κορονοϊός. Η έκταση των τελετών, η έκταση της συμμετοχής του πλήθους, κάθε απαραίτητη καραντίνα όταν φτάνουν στην Ιαπωνία. Όλα αυτά τα πράγματα. Και μέχρι να φτάσουμε στο τέλος του έτους θα κάνουμε μια αξιολόγηση σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ