ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μήνυμα ενότητας από την Οσάκα

Japan's Naomi Osaka reacts during her third round loss to Coco Gauff of the U.S. at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 24, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Japan's Naomi Osaka reacts during her third round loss to Coco Gauff of the U.S. at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 24, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Απόλυτα πεπεισμένη ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, και γενικά η κανονικότητα στη ζωή μας και στο τουρ, θα επιστρέψουν δριμύτεροι το 2021 εμφανίστηκε η Ναόμι Οσάκα.

Η Γιαπωνέζα τενίστρια ήθελε όσο καμία άλλη συναθλήτριά της, ίσως, να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της πατρίδας της φέτος το καλοκαίρι, ωστόσο, αυτό κατέστη ανέφικτο και θα χρειαστεί να περιμένει έναν ακόμη χρόνο για αυτό.

Ωστόσο, φαίνεται ότι έβαλε κάτω τα δεδομένα και έχει αποδεχτεί αυτήν την αναπόφευκτη κατάσταση στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα ενότητας προς όλους.

"Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικοί ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες για μένα και πόσο περήφανη είμαι να αγωνιστώ με τα χρώματα της χώρας μου. Είμαι απογοητευμένη που αυτό δεν θα συμβεί τώρα αλλά θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί το 2021! Υποστηρίζω την απόφαση του πρωθυπουργού μας και της ΔΟΕ!

Ο αθλητισμός θα μας ενώσει όλους και πάλι αλλά όχι τώρα. Αυτή είναι η ώρα όλες οι χώρες, οι φυλές, οι άνθρωποι, να ενωθούν και να συνεργαστούν για να σώσουμε όσες περισσότερες ζωές γίνεται. Για μένα, αυτό είναι το Ολυμπιακό πνεύμα. Προς του συμπατριώτες μου, θέλω να στείλω το μήνυμα να μείνουν ασφαλείς και να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τι όμορφη χώρα έχουμε το 2021!".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ