ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ούτε η Πολωνία στέλνει αθλητές στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ούτε η Πολωνία στέλνει αθλητές στο Τόκιο
AP Photo/Michael Sohn AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Η Πολωνία πήρε την σκυτάλη από τον Καναδά και με ανακοίνωσή της τόνισε ότι δεν σκοπεύει να στείλει αθλητές στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Οι φωνές σχετικά με την μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων κατά ένα χρόνο πληθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Μετά λοιπόν τον Καναδά, ήρθε η σειρά της Πολωνίας να ανακοινώσει ότι δεν θα στείλει αθλητές στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς αγώνες λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

" Οι συνθήκες έχουν αλλάξει λόγω της πανδημίας και της μετάδοσης του κορονοϊού. Οι Πολωνοί αθλητές έχουν μειωμένες επιλογές προπόνησης, τα προκριματικά έχουν ακυρωθεί. Υπάρχει αβεβαιότητα και κανείς δε μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες" αναφέρει αρχικά στην επιστολή της η πολωνική επιτροπή, για να προσθέσει:

" Εμείς σκοπεύουμε να μείνουμε σπίτι βάσει των συστάσεων που μας έχουν γίνει. Ζητάμε λοιπόν την αλλαγή της ημερομηνίας των Ολυμπιακών αγώνων".

Υπενθυμίζεται ότι με την αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων να είναι εξαιρετικά πιθανή, υπάρχουν ήδη τρία σενάρια για νέα ημερομηνία. Προς το παρόν ωστόσο όλα είναι ανοιχτά.

AP Photo/Michael Sohn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ