ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάου Γκασόλ: Η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του δίνει δεύτερη ευκαιρία

Russia's Timofey Mozgov, right, walks past as Spain's Pau Gasol, center, celebrates points with Spain's Sergio Rodriguez, left, during their Eurobasket European Basketball Championship bronze medal match in Istanbul, Sunday, Sept. 17. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Russia's Timofey Mozgov, right, walks past as Spain's Pau Gasol, center, celebrates points with Spain's Sergio Rodriguez, left, during their Eurobasket European Basketball Championship bronze medal match in Istanbul, Sunday, Sept. 17. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δήλωσε στο "Cadena Cope" ότι η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων επιτρέπει στον Πάου Γκασόλ να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία για να δώσει το "παρών" με τη φανέλα της Ισπανίας.

Η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το καλοκαίρι του 2021 αλλάζει σημαντικά τον σχεδιασμό όλων των αθλητικών φορέων, ήταν όμως απαραίτητη μετά την εξάπλωση του κορονοϊού παγκοσμίως.

Δεδομένα βέβαια, το γεγονός πως η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί με ένα χρόνο καθυστέρηση δημιουργεί αρκετές... γκρίζες ζώνες σε ό,τι αφορά στα συμβόλαια, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να είναι ένας εξ αυτών που θα πρέπει να ξανακαθίσει στο τραπέζι με την ισπανική ομοσπονδία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας, εστιάζοντας -μεταξύ άλλων- στην ευκαιρία που δίνεται πλέον στον Πάου Γκασόλ να δουλέψει όπως πρέπει με την αποκατάστασή του για να είναι έτοιμος το καλοκαίρι του 2021.

" Νομίζω ότι αυτό το γεγονός τού δίνει μια ακόμη ευκαιρία για να παίξει εκεί. Θα έχει ακόμη μια χρονιά για να βρεθεί σε καλή κατάσταση και να είναι στο επιθυμητό επίπεδο για να είναι παρών" ανέφερε χαρακτηριστικά στον Cadena Cope ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο Πάου Γκασόλ είναι εδώ και περίπου ένα χρόνο στα "πιτς" (δεν αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας) και έχει ενημερώσει πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θέλει να ολοκληρώσει την πορεία του στη φούρια ρόχα.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ