ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκόλα: "Δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2021"

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Ο Λουίς Σκόλα δήλωσε ότι με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να μεταφέρονται το 2021 δεν ξέρει πλέον αν θα ενισχύσει την εθνική Αργεντινής.

Ο Λουίς Σκόλα ήταν ο ηγέτης της Αργεντινής στον δρόμο για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, που σήμανε την αυτόματα πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Όπως φαίνεται ωστόσο, είναι πιθανό να μην δώσει το παρών στους αγώνες.

Με την ΔΟΕ να αποφασίζει τη μεταφορά των αγώνων για το 2021 λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, ο Σκόλα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι δεν ξέρει αν θα ενισχύσει την εθνική Αργεντινής, αφού ενδεχομένως να μην παίζει ακόμα μέχρι τότε!

Ο 40χρονος φόργουορντ/σέντερ σκόπευε να κλείσει την καριέρα του με την φανέλα της Αργεντινής το φετινό καλοκαίρι. Με τους αγώνες όμως να μετατίθενται κατά έναν χρόνο, δεν ξέρει αν θα παίζει ακόμα.

"Δεν ξέρω αν θα παίξω στους αγώνες. Όλα αυτά πλέον έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Το βασικό είναι να γίνουν τα πράγματα όπως πρώτα. Μετά θα δούμε αν θα παίξω στο τουρνουά" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκόλα, πριν προσθέσει ότι αρχικά σκόπευε να ολοκληρώσει την καριέρα του μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μέχρι που ήρθε η πρόταση της Αρμάνι:

"Δεν σκόπευα να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Το είχα πει στον μάνατζέρ μου ότι με ενδιέφερε να αφοσιωθώ μόνο στο παγκόσμιο Κύπελλο. Με είχαν προσεγγίσει αρκετές καλές ομάδες, αλλά δεν ήθελα τότε να ακούσω κάποια προσφορά. Μέχρι που ο μάνατζέρ μου επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι με ήθελε ο Έτορε Μεσίνα στην Αρμάνι Μιλάνο, οπότε τελικά συμφώνησα".

Όπως και να έχει, το τι θα ακολουθήσει πλέον θα έχει ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ