ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα συγχαρητήρια του Βασιλειάδη στον Καπράλο

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΝΝ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΝΝ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έσπευσε να συγχαρεί τον Σπύρο Καπράλο για την υποψηφιότητά του για τη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στη ΔΟΕ.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος προτείνεται για τη θέση του εκπροσώπου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Ελλάδα, όπως αποφάσισε στη σημερινή (22/5) συνεδρίασή της ομόφωνα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΟΕ υπό τον Πρόεδρο, Τόμας Μπαχ.

Λίγη ώρα αργότερα ο Γιώργος Βασιλειάδης έσπευσε να συγχαρεί τον κ. Καπράλο για την υποψηφιότητά του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βασιλειάδης έγραψε: "Άνοιξε ο δρόμος ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει ξανά εκπρόσωπο στη ΔΟΕ. Φίλε Σπύρο συγχαρητήρια. Είχες την αμέριστη στήριξη μου από την πρώτη μέρα που ανέλαβα. Είμαι σίγουρος ότι θα εκπροσωπησεις επαξια την πατρίδα και θα συνεχίσεις να δίνεις με περισσότερο πάθος τις μάχες για τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και για τα παιδιά μας. Τους αθλητές μας που με κόπο και αγώνα στηριξες στα δύσκολα χρόνια της κρίσης"

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

View this post on Instagram

Άνοιξε ο δρόμος ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει ξανά εκπρόσωπο στη ΔΟΕ. Φίλε Σπύρο συγχαρητήρια. Είχες την αμέριστη στήριξη μου από την πρώτη μέρα που ανέλαβα. Είμαι σίγουρος ότι θα εκπροσωπησεις επαξια την πατρίδα και θα συνεχίσεις να δίνεις με περισσότερο πάθος τις μάχες για τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και για τα παιδιά μας. Τους αθλητές μας που με κόπο και αγώνα στηριξες στα δύσκολα χρόνια της κρίσης

A post shared by Γιώργος Βασιλειάδης (@g_vassiliadis) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ