ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Άρση Βαρών: Επιστρέφει με τέσσερα μετάλλια από την Γερμανία

Άρση Βαρών: Επιστρέφει με τέσσερα μετάλλια από την Γερμανία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με 4 μετάλλια επιστρέφουν από την Γερμανία οι Έλληνες αθλητές της Άρσης Βαρών. Σηαμαντικές επιτυχίες ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Άκρως θετικά ήταν τα μηνύματα που έστειλε η ελληνική ομάδα Άρσης Βαρών. Οι Έλληνες αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση σε διεθνές τουρνουά στην Γερμανία, που βαθμολογείται ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από 6 αθλητές, κατακτώντας 4 μετάλλια.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μπεντέλη στα 59 κ. κατέλαβε την πρώτη θέση με επίδοση 90 κ. στο αρασέ, 111 κ. στο ζετέ και 201 κ. στο σύνολο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Θοδωρής Ιακωβίδης στα 89 κ. με 160 κ. στο αρασέ, 192 κ. στο ζετέ και 352 κ. στο σύνολο. Μία ακόμη τεράστια επιτυχία για τον 28χρονο αθλητή μετά το χρυσό στην Ταραγόνα έναν χρόνο πριν, που είχε πάρει ξανά το χρυσό μετάλλιο.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν η Μαρία Πιπιλιαρίδου στα 49 κ. με 71 κ. στο αρασέ, 91 κ. στο ζετέ και 162 κ. στο σύνολο και η Ελένη Κωνσταντινίδη στα 87κ. με 85 κ. στο αρασέ, 115 κ. στο ζετέ και 200 στο σύνολο.


Στην κατηγορία των 96 κ. ο Γιώργος Μαρκούλας σήκωσε 152 κ. στο αρασέ, 185 κ. στο ζετέ και 337 στο σύνολο, ενώ η Ελένη Κουρτελίδου, λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε.

Οι αθλητές μας, συγκέντρωσαν πολύτιμους βαθμούς και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ