ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Πύρρος Δήμας: "Η επιμονή και οι προσπάθειες αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς"

Συνέντευξη Τύπου για τα Παιδικά Χωριά SOS  Ελλάδος την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016. Στην συνέντευξη συμμετείχαν: η αναπληρώτρια υπουργός Eργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου,  ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο Πύρρος Δήμας ο οποίος μέσω του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού "Πύρρος Δήμας", συνεργάζεται με τα Παιδικά Χωριά SOS για τις αθλητικές δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Φιλοξενίας και συντόνισε ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος.
Στη συνέντευξη ανακοινώθηκαν δύο σημαντικά προγράμματα: Tο ένα πρόγραμμα αφορά τη στέγαση και υποστήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων και το άλλο τη στήριξη προς το Λιμενικό Σώμα, από εξειδικευμένο προσωπικό των Παιδικών Xωριών SOS. Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται με δωρεά της Διεθνούς Ένωσης των Παιδικών Χωριών SOS, και γίνονται σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και με άλλους φορείς.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνέντευξη Τύπου για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016. Στην συνέντευξη συμμετείχαν: η αναπληρώτρια υπουργός Eργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο Πύρρος Δήμας ο οποίος μέσω του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού "Πύρρος Δήμας", συνεργάζεται με τα Παιδικά Χωριά SOS για τις αθλητικές δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Φιλοξενίας και συντόνισε ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος. Στη συνέντευξη ανακοινώθηκαν δύο σημαντικά προγράμματα: Tο ένα πρόγραμμα αφορά τη στέγαση και υποστήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων και το άλλο τη στήριξη προς το Λιμενικό Σώμα, από εξειδικευμένο προσωπικό των Παιδικών Xωριών SOS. Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται με δωρεά της Διεθνούς Ένωσης των Παιδικών Χωριών SOS, και γίνονται σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και με άλλους φορείς. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ, Πύρρος Δήμας, αναφέρθηκε στις επιτυχίες που αρχίζει σιγά - σιγά να έχει και πάλι η ελληνική άρση βαρών.

Η ελληνική άρση βαρών αρχίζει εκ νέου και... ζηλεύει σιγά-σιγά το ένδοξο παρελθόν της. Ύστερα από μια σειρά αποφάσεων της νέας διοίκησης της ΕΟΑΒ τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της αναδιοργάνωσης είναι ορατά.

Προηγήθηκαν χρονικά τη τελευταία τριετία οι κατακτήσεις μεταλλίων σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα μικρών ηλικιακά κατηγοριών αλλά από χθες Παρασκευή οι επιτυχίες επανήλθαν και στη κατηγορία γυναικών.

Η Ελένη Κωνσταντινίδη αναδείχθηκε βασίλισσα της κατηγορίας των 81 κιλώνμε δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλια. Έπρεπε να περάσουν 16 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει η Ελλάδα και πάλι ένα χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ήταν το 2003 στο Λουτράκι όταν η Νατάσα Τσακίρη κέρδιζε το χρυσό μετάλλιο στο αρασέ της κατηγορίας των 63κ.

"Η επιμονή της διοίκησης μας σε θεσμικές αλλαγές όσον αφορά τη λειτουργία των εθνικών μας ομάδων αλλά και γενικότερα της ΕΟΑΒ αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς. Πόσο μάλλον όταν προέρχονται από διακρίσεις όπου επιτυγχάνονται και θαυμάσιες επιδόσεις", τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Πύρρος Δήμας και πρόσθεσε:

"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ελένη για την επιτυχία της, καθώς και σε όλα τα παιδιά που βελτίωσαν κατά πολύ τα προσωπικά τους ρεκόρ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ