ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ

Άγριος καβγάς σε αγώνα μπέιζμπολ

Άγριος καβγάς σε αγώνα μπέιζμπολ

Στο baseball ως καβγάς χαρακτηρίζεται... το να πετάξεις το γάντι ή να απωθήσεις τον αντίπαλο. Προπονητές της Alaska League δημιούργησαν νέα όρια, με άγριο ξυλοδαρμό (video).

Στα αθλήματα που δεν περιλαμβάνουν επαφές, θα λέγατε πως είναι δύσκολο να υπάρξουν εντάσεις. Θα λέγατε λάθος. Γιατί όσο υπάρχουν... άνθρωποι, θα υπάρχουν και στιγμές σαν και αυτές που θα δείτε στο video που ακολουθεί, με πρωταγωνιστές τους προπονητές ομάδων baseball.

Τι συνέβη; Βρισκόμαστε στο Alaska Baseball League και αντιμέτωποι είναι Peninsula Oilers με τους Anchorage Bucs. Ο κόουτς των τελευταίων, Mike Grahovac είχε αποβληθεί -για διαμαρτυρίες- και πιάνει την μπάλα. Ο συνάδελφος του στους Olilers, Kevin Griffin τον πλησιάζει -αρνούμενος να αφήσει τη φάση να περάσει ασχολίαστη- και αρχίζει το ξύλο που περιλαμβάνει τα πάντα. Για την ιστορία, στο baseball θεωρείται καβγάς το να πετάξεις ένα γάντι ή να πέσει ο ένας πάνω στον άλλον. Ο Griffin λοιπόν, ρίχνει επαγγελματική γροθιά και δημιουργεί νέα δεδομένα στο σπορ! Θα δείτε τους παίκτες να τρέχουν, όχι για να μη χάσουν την ευκαιρία, αλλά για να χωρίσουν τους προπονητές -πράγμα που επίσης, μπαίνει στη λίστα με τα πρωτότυπα του αθλήματος.

TAGS ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ