ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ

Οπαδός των Cubs πανηγύρισε τον τίτλο στο νεκροταφείο

Οπαδός των Cubs πανηγύρισε τον τίτλο στο νεκροταφείο

Ένας φίλαθλος των Chicago Cubs ταξίδεψε 3.500 χιλιόμετρα για να ακούσει το τελευταίο ματς των World Series μαζί με τον νεκρό πατέρα του! (VIDEO)

Το Σικάγο ζει ακόμα στη ζάλη της κατάκτησης του World Series του μπέιζμπολ από τους Chicago Cubs για πρώτη φορά μετά από 108 χρόνια. Βίντεο με ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που περίμεναν μια ζωή να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να φτάνει στην κορυφή έχουν γίνει viral.

Αυτό όμως που έκανε ο Γουέιν Γουίλιαμς είναι μία άκρως συγκινητική ιστορία... Η ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας μας πηγαίνει από γενιά σε γενιά. Ο πατέρας μας είναι συνήθως εκείνος που επηρεάζει τις οπαδικές μας προτιμήσεις.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο πατέρας του Γουέιν Γουίλιαμς, τον οποίο και εκείνον έλεγαν Γουέιν Γουίλιαμς, υποστήριζε τους Chicago Cubs και πέρασε την αγάπη του για τη συγκεκριμένη ομάδα και στον γιο του. Ο πατέρας δεν κατάφερε να χαρεί την κατάκτηση ενός World Series και μάλιστα, έζησε τη μεγάλη απογοήτευση του 1945 όταν και οι Cubs έγιναν... "καταραμένοι".

Λίγο πριν πεθάνει ο γιος του του έδωσε την υπόσχεση ότι εάν όσο ζει η ομάδα τους πάρει τον τίτλο τότε θα ακούσουν μαζί τον αγώνα. Κάτι που έκανε πράξη το βράδυ της Τετάρτης (2/11). Για να μπορέσει όμως να πραγματοποιηθεί αυτή η υπόσχεση ο Γουέιν Γουίλιαμς έπρεπε να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη North Carolina και έφτασε στο Greenwood, ένα προάστιο της Indianapolis. Για να καταλάβετε την απόσταση που έκανε οδικώς μπορείτε απλά να δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Οπαδός των Cubs πανηγύρισε τον τίτλο στο νεκροταφείο

Η απόσταση που χωρίζει τις δύο περιοχές είναι κάτι παραπάνω από 3.500 χιλιόμετρα με τον Γουίλιαμς να ταξιδεύει μία ολόκληρη ημέρα για να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα του ο οποίος είχε πεθάνει σε ηλικία 53 ετών το 1980. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί πήρε το καρεκλάκι του, έβαλε το ραδιόφωνο στο κινητό του και άκουσε μαζί με τον πατέρα του την ιστορική στιγμή της αγαπημένης του ομάδας.

Αμέσως μετά την κατάκτηση της World Series ο Γουίλιαμς άφησε τη σημαία των Cubs δίπλα στο μνήμα του πατέρα του και αποχώρησε ικανοποιημένος που τήρησε την υπόσχεση που του είχε δώσει...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ