ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αθλήτρια της χρονιάς μια 13χρονη!

Αθλήτρια της χρονιάς μια 13χρονη!

Η Μον Ντέιβις παίζει μπέιζμπολ και είναι το νεαρότερο πρόσωπο που αναδείχθηκε νικήτρια σε μια από τις κορυφαίες ετήσιες ψηφοφορίες στον αθλητισμό.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες αναδείχθηκε παιδί της χρονιάς από το Sports Illustrated και το τέλος του 2014 θα βρει την Μον Ντέιβις ως την καλύτερη αθλήτρια στα βραβεία του πρακτορείου ειδήσεων Associated Press.

Είναι μόλις 13 χρονών, η νεαρότερη νικήτρια. Έγινε διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο όταν η έφηβη πίτσερ πήρε ένα ολόκληρο γκέιμ στους τελικούς (world series) της Little League.

Επισκέφθηκε τον πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, πρωταγωνίστησε σε ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Σπάικ Λι και συμπεριλήφθηκε στους έφηβους με τη μεγαλύτερη επιρροή σύμφωνα με το περιοδικό Time.

Η Μον συγκέντρωσε 31 ψήφους και επικράτησε της Λόρεν Χιλ (14 ψήφοι), της μπασκετμπολίστριας που έκανε το ντεμπούτο της στο NCAA, έχοντας καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και της τρις φορές νικήτριας, Σερένα Γουίλιαμς (13 ψήφοι).

Την Τρίτη (30/12) είχε ανακοινωθεί το όνομα του νικητή στους άνδρες, του παίκτη του μπέιζμπολ Μάντισον Μπουμγκάρνερ, επίσης πίτσερ και MVP στους τελικούς φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ