FUTSAL

Ακάθεκτη η ΑΕΚ, πήρε το ντέρμπι με τον Δούκα!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ / ΔΟΥΚΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ / ΔΟΥΚΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα ακόμη ντέρμπι βάφτηκε κιτρινόμαυρο, αφού σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 του Δούκα στο ΔΑΪΣ.

Ένα ακόμη ντέρμπι βάφτηκε κιτρινόμαυρο, αφού σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 του Δούκα στο ΔΑΪΣ και έκανε το 7Χ7 στο πρωτάθλημα, μετρώντας πλέον 21 πόντους έναντι 16 των μπλε που γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να πετύχουν δυο γκολ και να αποκτήσουν ένα σημαντικό μαξιλαράκι ασφαλείας. Πρώτος ήταν ο Ντάτης που σκόραρε με δυνατό δεξί σουτ από κοντινή απόσταση, ενώ λίγο μετά ο Πάνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ζέρβα και έκανε το 0-2 για την Ένωση.

Ο Δούκας κατάφερε να μειώσει με τον Κάρμη, ο οποίος σε μια αντεπίθεση πήρε την πάσα από τον Τριάντη και από κοντά νίκησε τον Θεοφίλου και μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους. Πλέον, η διαφορά ήταν στο γκολ και όλα ήταν ανοιχτά ενόψει του δεύτερου 20λεπτου.

Πράγματι, ο Δούκας ανέβασε “στροφές”, είχε περισσότερες φάσεις, όμως είτε η αστοχία του είτε ο Θεοφίλου κρατούσαν το σκορ στα ίδια επίπεδα. Ενάμιση λεπτό πριν το φινάλε, ο Κώστας Ρούπτσος έπαιξε με πέμπτο παίκτη, ρισκάροντας για την ισοφάριση. Η Ένωση άντεξε και όχι μόνο αυτό, αλλά σε μια αντεπίθεση ο Μάνος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζέρβα, ο οποίος δεν είχε προλάβει να επιστρέψει στα γκολπόστ του.

Το αποτέλεσμα αυτό δίνει στην Ένωση σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs. Η σεζόν πηγαίνει εξαιρετικά για τους κιτρινόμαυρους, ενώ ο Δούκας έχει πλέον πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακάθεκτη η ΑΕΚ, πήρε το ντέρμπι με τον Δούκα!

Δείτε τα highlights του ντέρμπι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ