FUTSAL

Αμετάβλητη η κορυφή στη σάλα

Αμετάβλητη η κορυφή στη σάλα

Ο Δούκας παραμένει στην κορυφή της Stoiximan.gr Futsal Super League με ματς παραπάνω από την ΑΕΚ, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιάδα ισοβαθμούν στην τρίτη θέση.

Ο Δούκας ήταν φαβορί στον αγώνα με το τελευταίο Ρέθυμνο και έκανε το χρέος του στην αναμέτρηση που έγινε στο "Μελίνα Μερκούρη", επικρατώντας με 12-2. Οι μπλε του Κώστα Ρούπτσου δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση και παραμένουν στην πρώτη θέση του πίνακα με 35 βαθμούς, έχοντας όμως ματς παραπάνω από την ΑΕΚ. Ο ΑΣΕΔ είναι σε φόρμα, έχει χτίσει ένα καλό σερί νικών και έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις βαθμολογικές απώλειες της Ένωσης.

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δυο ήττες από Ολυμπιάδα και Παναθηναϊκό. Για την 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League επιβλήθηκε με 5-1 του Νέου Ικόνιου στο κλειστό του Καματερού και έφτασε τους 33 βαθμούς. Έχει παιχνίδι λιγότερο με την Καλλιθέα και εφόσον το πάρει, τότε θα βρεθεί και πάλι στην κορυφή του πίνακα. Όσο για την ομάδα του Περάματος, γνώρισε δεύτερη σερί ήττα και έμεινε στους 13 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του στην έδρα της Καλλιθέας, νικώντας με 4-2 και έχει 32 βαθμούς, ενώ στους τέσσερις έμεινε η ομάδα των Νοτίων Προαστίων. Χέρι - χέρι και η Ολυμπιάδα, η οποία συνεχίζει τις πολύ καλές φετινές της εμφανίσεις, νικώντας στο ντέρμπι τον Μινώταυρο με 4-2 στην Αγία Παρασκευή. Η ομάδα του Ταύρου έμεινε στους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Ηνίοχος στη μάχη των playoffs απέναντι στον Ερμή Ζωγράφου με 3-2 στο "Αντώνης Φώτσης" και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς. Οι γαλάζιοι είναι στην πολυπόθητη 6η θέση, μια παραπάνω από την ομάδα του Θανάση Τσακανίκα. Τέλος, η Σαλαμίνα έκανε εξαιρετικό ματς απέναντι στην Elite στο "Ν. Γραμματικός" (8-3) και έφτασε τους δέκα βαθμούς, δυο λιγότερους από την Επίλεκτη Ακαδημία Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ