FUTSAL

Futsal ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Πρωταθλήτρια στα πέναλτι η "Ένωση"

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος του φετινού πρωταθλήματος Stoiximan.gr Futsal Super League επικρατώντας στο πέμπτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι.

Η ΑΕΚ είναι η νέα πρωταθλήτρια στο Futsal καθώς το βράδυ της Παρασκευής επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού στον πέμπτο και τελευταίο τελικό για το πρωτάθλημα Stoiximan.gr Futsal Super League.

Ο τίτλος κρίθηκε στα πέναλτι αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν ανέδειξε νικητή. Στην ρουλέτα των πέναλτι όμως ο Θεοφίλου έπιασε δυο πέναλτι ενώ ο Ηλιάδης ήταν εύστοχος στην τελευταία εκτέλεση, έκανε το 3-2 και έδωσε το τρόπαιο στην ΑΕΚ που μέσα σε πανέμορφη ατμόσφαιρα από τον κόσμο της σήκωσε το πρωτάθλημα.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό καθώς μόλις στο 7' το τριφύλλι άνοιξε το σκορ με τον Παούρη από κοντά. Οι πράσινοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 17' με τον Παπαευστρατίου και ο Παναθηναϊκός πήγε στο ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ με 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια μέσα σε σαράντα δευτερόλεπτα. Αρχικά ο Αρτινός μείωσε σε 1-2 στο 29' και εν συνεχεία ο Ντάντης στην επόμενη επίθεση της ΑΕΚ έκανε το 2-2.

Στην παράταση καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν δοκάρι με τον Σκουτέλη.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

0-1 για τον Παναθηναϊκό με τον Παπαευστρατίου.

0-1 ο Μπάρδης απέκρουσε το πέναλτι του Σκουτέλη.

0-1 ο Θεοφίλου έπιασε το πέναλτι του Κατεβτσιάν.

1-1 για την ΑΕΚ με τον Μάνο.

1-2 για τον Παναθηναϊκό με τον Παούρη.

2-2 για την ΑΕΚ με το Θανασάι.

2-2 ο Θεοφίλου έπιασε το πέναλτι του Μπάμπη.

3-2 η ΑΕΚ με τον Ηλιάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ