FUTSAL

Futsal: Εύκολα Δούκας, Ολυμπιάδα, Ηνίοχος, μεγάλο διπλό ο Μινώταυρος

Futsal: Εύκολα Δούκας, Ολυμπιάδα, Ηνίοχος, μεγάλο διπλό ο Μινώταυρος

Οι Δούκας, Ολυμπιάδα, Ηνίοχος και Μινώταυρος ξεκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League, θυμίζοντας και πως η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς, ο Δούκας κατάφερε να περάσει με τρίποντο από το Χολίδειο, επικρατώντας της αξιόμαχης Elite με 3-6 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super League, με τον Καραβίδα να πετυχαίνει τέσσερα γκολ.

Η Ακαδημία απέδειξε πέρυσι πως δεν χαρίζεται σε κανέναν, ότι έχει ένα εξαιρετικό σύνολο και μην ξεχνάμε πως έφτασε στα όριά της ακόμα και την μετέπειτα πρωταθλήτρια ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των playoffs. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα αποδίδει και στόχος φέτος είναι να μπει ξανά στην οκτάδα και να προχωρήσει μακριά στο Κύπελλο.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου ήθελε να αφήσει πίσω της την ήττα στο Σούπερ Καπ με 5-2 από την ΑΕΚ στο ΔΑΪΣ και να μπει με τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα. Όπερ και εγένετο, έστω και αν άπαντες στο στρατόπεδο των μπλε αναγνωρίζουν πως έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, μέχρι να παρουσιαστούν στο επίπεδο που επιθυμούν και στοχεύουν.

Με το… δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Ηνίοχος, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τη Σαλαμίνα με 3-6 και έβαλε τους τρεις πόντους στο σακούλι του. Τυπικά φιλοξενούμενη ήταν η Ολυμπιάδα στον αγώνα απέναντι στην Καλλιθέα, αφού ο αγώνας έγινε στην Αγία Παρασκευή, με τη Σάντα να φτάνει σε μια άνετη επικράτηση με 8-2.

Τέλος, αν “η αρχή είναι το ήμισυ του παντός”, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, τότε στον Μινώταυρο χαμογελούν και αισιοδοξούν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, έστω και αν βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη αγωνιστική. Ο Μινώταυρος πέρασε από το “Αντώνης Φώτσης”, νικώντας τον Ερμή Ζωγράφου με 3-2 και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στη σεζόν, κόντρα σε έναν αντίπαλο με πανομοιότυπους στόχους.

Το ματς του Νέου Ικόνιου με το Ρέθυμνο θα γίνει τελικά το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου στις 18:30, αφού τότε θα μπορέσει να ταξιδέψει η ομάδα της Κρήτης στην Αθήνας. Θυμίζουμε πως στο ντέρμπι της πρεμιέρας, η ΑΕΚ νίκησε 1-4 στην Κυψέλη τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τα highlights των αγώνων:









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ