FUTSAL

"Καπιτάνο" και στο ποδόσφαιρο σάλας ο Τότι!

"Καπιτάνο" και στο ποδόσφαιρο σάλας ο Τότι!

Ο Φραντσέσκο Τότι έπαιξε futsal και έδειξε πως έστω και αν έχει σταματήσει εδώ και καιρό το ποδόσφαιρο, η τέχνη δεν ξεχνιέται, σκοράροντας με ένα άγγιγμα της μπάλας, ξεσηκώνοντας τα πλήθη. (VIDEO)

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές των τελευταίων δεκαετιών και αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες που έχουν υπάρξει ποτέ. Πάντα πιστός στην αγαπημένη του Ρόμα, δεν την άφησε ποτέ και με τη φανέλα της ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη καριέρα.

Πλέον, ο "καπιτάνο" ασχολείται και με το ποδόσφαιρο σάλας, έχοντας αφήσει στην άκρη το 11άρι. Ο παλαίμαχος Ιταλός έδωσε το παρών σε αγώνα και ένας αντίπαλός του θέλησε να... εντυπωσιάσει τον ίδιο και τα πλήθη, κάνοντας μια αλά Νεϊμάρ ντρίμπλα, περνώντας τη μπάλα μαεστρικά πάνω από το κεφάλι του.

Ο Τότι προφανώς και δεν εντυπωσιάστηκε, έμεινε απαθής και περίμενε τη στιγμή του, η οποία ήρθε δευτερόλεπτα μετά. Τι έκανε; Μόλις έφτασε η μπάλα στο μαγικό δεξι του πόδι, χρειάστηκε ένα απλό άγγιγμα για να τη στείλει στα δίχτυα και να σηκώσει στο πόδι το κοινό που τον παρακολουθούσε.

Απολαύστε τον:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ