FUTSAL

Ξεκίνημα με ντέρμπι στη Stoiximan.gr Futsal Super League

Ξεκίνημα με ντέρμπι στη Stoiximan.gr Futsal Super League

Με το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Από εκεί που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο πρωτάθλημα, ξεκινάει η σεζόν στη Stoiximan.gr Futsal Super League. Η κληρωτίδα είχε κέφια και έβγαλε αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στην πρεμιέρα και αν μη τι άλλο άπαντες περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τη σέντρα, αφού θα κονταροχτυπηθούν με το… καλημέρα οι ομάδες που διεκδίκησαν πέρυσι τον τίτλο, που κατέληξε στην Ένωση στην διαδικασία των πέναλτι του τελευταίου τελικού.

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος της πρώτης αγωνιστικής, η Σαλαμίνα φιλοξενεί τον Ηνίοχο, η Καλλιθέα την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, η Elite τον Δούκα, το Νέο Ικόνιο Σάλας το νεοφώτιστο Ρέθυμνο, ενώ ο Ερμής Ζωγράφου φιλοξενεί τον Μινώταυρο, σε ένα επίσης πολύ αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που την περασμένη σεζόν είχαν ίδια πορεία στην κανονική περίοδο και αντάμωσαν στον πρώτο γύρο των playoffs.

Την 5η αγωνιστική γίνεται το ντέρμπι του Δούκα με την ΑΕΚ στο κλειστό του ΔΑΪΣ, ενώ το Παναθηναϊκός – Δούκας διεξάγεται την 9η αγωνιστική. Θυμίζουμε πως ο κάθε γύρος έχει 11 αγωνιστικές και μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου ξεκινούν τα playoffs, όπου ο 1ος παίζει με τον 8ο έχοντας πλεονέκτημα έδρας, ο 2ος με τον 7ο, ο 3ος με τον 6ο και ο 4ος με τον 5ο.

Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League διεξάγονται το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου. Με την ευχή όλα να κυλήσουν κατ’ ευχήν οργανωτικά και αγωνιστικά και να γίνει ένα ακόμη βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου σάλας που έχει πλέον νέο πρόεδρο στο πηδάλιό του, τον Νίκο Αυλωνίτη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος:

Ξεκίνημα με ντέρμπι στη Stoiximan.gr Futsal Super League
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ