FUTSAL

Νίκησαν οι πρωτοπόροι, απομένει η μάχη παραμονής

Νίκησαν οι πρωτοπόροι, απομένει η μάχη παραμονής

Νίκες για ΑΕΚ, Δούκα, Παναθηναϊκό, Μινώταυρο και Νέο Ικόνιο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League, απομένει το Ρέθυμνο - Καλλιθέα.

Άτυπη εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στο Καματερό πήρε η ΑΕΚ από την Ολυμπιάδα. Για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League, η Ένωση πέρασε από την Αγία Παρασκευή με 3-1 και έκλεισε με νίκη την κανονική περίοδο. Ο Δικέφαλος βγήκε πρώτος και πέρασε από τώρα στα ημιτελικά, ενώ η Σάντα τερμάτισε 5η και παίζει με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον Μινώταυρο για τον πρώτο γύρο των playoffs.

Ο Δούκας, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την δεύτερη θέση και την συμμετοχή στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, ήταν καταιγιστικός απέναντι στη Σαλαμίνα, νικώντας με 18-1 στο ΔΑΪΣ. Οι Καραβίδας και Σταυρακόπουλος πέτυχαν από τέσσερα τέρματα και ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους μπλε του Κώστα Ρούπτσου.

Το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ηνίοχο δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, εντούτοις ήταν μια ευκαιρία για τον Χάρη Γράψα και τον Διονύση Νικολακόπουλο να πάρουν μια… γεύση ο ένας για τον άλλον πριν τις μεταξύ τους μάχες για τον πρώτο γύρο των playoffs, όπου θα ανταμώσουν. Οι "πράσινοι" κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με 5-3, με τον Παούρη να σημειώνει χατ τρικ.

Το Ρέθυμνο μένει ζωντανό. Η ομάδα της Κρήτης ήθελε πάση θυσία το τρίποντο με τη Σαλαμίνα σε εξ αναβολής αγώνα, είχε κίνητρο στη μάχη της παραμονής και κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο με 6-3, φτάνοντας τους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα και πιάνοντας την Καλλιθέα, με την οποία θα λύσουν τις διαφορές τους στο μεταξύ τους ματς για το ποιος θα πέσει απευθείας και ποιος θα παλέψει στα μπαράζ.

Τέλος, ο Μινώταυρος ήθελε τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Elite, ώστε να τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας και να έχει πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των playoffs κόντρα στην Ολυμπιάδα. Όπερ και εγένετο, με την ομάδα των Σοϊλεμέ - Κεραμυδά να επικρατεί με 7-4 στο "Τιμόθεος Ευγενικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ