FUTSAL

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Ισοφάρισαν τη σειρά οι πράσινοι

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Ισοφάρισαν τη σειρά οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στην Κυψέλη, έκανε το 1-1 στη σειρά των τελικών για το πρωτάθλημα και οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα.

Το 1-1 στη σειρά των τελικών για το πρωτάθλημα στο Futsal έκανε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 2-1 της ΑΕΚ στο δεύτερο ματς της σειράς που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό της Κυψέλης.

Οι πράσινοι επικράτησαν με το ίδιο σκορ που είχαν χάσει στο πρώτο ματς των κιτρινόμαυρων και πλέον οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τρίτο παιχνίδι της σειράς την επόμενη εβδομάδα.

Στο παιχνίδι της Κυψέλης ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και σε μια από τις πρώτες του επιθέσεις άνοιξε το σκορ με σουτ του Γκαϊφύλλια ο οποίος ήταν και αρχηγός του τριφυλλιού. Το 1-0 μάλιστα ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το τριφύλλι έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Παπαευστρατίου αλλά η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 με σουτ του Θανασάι από δύσκολη θέση. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, είχαν και δοκάρι αλλά δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη.

Πρωταγωνιστές για τις δυο ομάδες ήταν οι δυο γκολκίπερ, Μπάρδης και Θεοφίλου, που έκαναν αρκετές σωτήριες επεμβάσεις για να κρατήσουν το επίπεδο του σκορ σε τόσο χαμηλό επίπεδο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπάρδης, Γκρίτζαλης, Πολίτης, Μπελτσίδης, Θεοδωρόπουλος, Κάλκος, Κατεβτσιάν, Παούρης, Χατζηφωτίου, Παπαευστρατίου, Γκαϊφύλλιας, Οικονομόπουλος, Μπάμπης, Ζάχος.

ΑΕΚ: Θεοφίλου, Ταρνανίδης, Αρτινός, Δελαπόρτας, Ηλιάδης, Ζιάκας, Θανασάι, Γιώτης, Σκουτέλης, Ντάντης, Λιαρόπουλος, Χριστόπουλος, Ασημακόπουλος, Μάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ