FUTSAL

Παναθηναϊκός - Δούκας 6-4: "Πράσινο" το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

Παναθηναϊκός - Δούκας 6-4: "Πράσινο" το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Δούκα στο κλειστό της Κυψέλης, επικρατώντας με 6-4 στο πλαίσιο της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Δούκα στο κλειστό της Κυψέλης, επικρατώντας με 6-4 στο πλαίσιο της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League. H ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη έφτασε πλέον τους 13 βαθμούς, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ ο δις πρωταθλητής Δούκας του Γιάννη Μοστριού έμεινε στους δέκα με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Για τον Παναθηναϊκό δυο γκολ στο ντέρμπι σημείωσε ο Γκαϊφύλλιας και από ένα οι Γκρίτζαλης, Οικονομόπουλος, Τζελόσι και Νησωτάκης. Στον αντίποδα, για τον Δούκα σκόραραν οι Σταυρακόπουλος, Ντρένοβα, Καραβίδας και Αγγελίνας.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του σκορ, ο Παναθηναϊκός αιφνιδίασε τον Δούκα και πέτυχε δυο γρήγορα γκολ για το 2-0, όμως οι φιλοξενούμενοι ανασυντάχθηκαν, επανέκτησαν τον έλεγχό τους και απάντησαν, ισοφαρίζοντας σε 2-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι ως το 4-4, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται και τον Δούκα να ισοφαρίζει ισάριθμες φορές, όμως με 10μετρο πέναλτι το «τριφύλλι» πέρασε μπροστά στο σκορ με 5-4.

Οι φιλοξενούμενοι, όπως ήταν λογικό, κυνήγησαν την ισοφάριση, έπαιξαν με παίκτη παραπάνω στην επίθεση, αλλά δέχτηκαν ένα ακόμη τέρμα με μακρινό σουτ σε άδεια εστία, που διαμόρφωσε το τελικό 6-4 στο κλειστό του Πανελληνίου!

Εξάλλου, στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο Μινώταυρος μετά την εντός προγράμματος ήττα από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Φώτη Κεραμυδά επιβλήθηκε με 8-4 της Καλλιθέας στον Ταύρο και έφτασε τους οκτώ πόντους. Χατ τρικ έκανε ο Φώτης, δυο γκολ έβαλαν οι Φιλίππου και Καρανταλής και ένα ο Πασσαλής. Για την Καλλιθέα σκόραραν οι Σουλοβάρι (2), Αντωνάκας και Δασκαλάκης.

Τρία ματς σήμερα (18/10). Το Νέο Ικόνιο που προέρχεται από εντός έδρας συντριβή από τον πρωταθλητή Δούκα (1-9) φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Κόμπρα, ενώ στις 21:45 η ΑΕΚ υποδέχεται την Ολυμπιάδα, η οποία έκανε πριν μερικές ημέρες την πρώτη της νίκη. Στις 22:00, η Επίλεκτη Ακαδημία Αθηνών παίζει με την Σαλαμίνα. Το ματς του Ηνίοχου με τον Ερμή Ζωγράφου αναβλήθηκε λόγω θέματος με το γήπεδο από πλευράς γηπεδούχων και δεν αποκλείεται να διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου. Μένει να διευκρινιστεί όμως από την ΠΕΠΣΣ η τελική ημερομηνία.

Πηγή: futsalhellas.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ