FUTSAL

Παναθηναϊκός futsal: Τέλος ο Μπελτσίδης από τον πάγκο, ανακοίνωσε πέντε παίκτες

Παναθηναϊκός futsal: Τέλος ο Μπελτσίδης από τον πάγκο, ανακοίνωσε πέντε παίκτες

Ο Απόστολος Μπελτσίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας futsal του Παναθηναϊκού, ενώ το τριφύλλι ανακοίνωσε την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστων.

Ακουγόταν εντόνως τα τελευταία 24ωρα ότι ο Απόστολος Μπελτσίδης θα αποτελούσε παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Όπερ και εγένετο. Ο πολύπειρος κόουτς δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού και αν μη τι άλλο είναι μια εξέλιξη που δημιουργεί ένα… ντόμινο αναφορικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Το όνομα του Απόστολου Γκαϊφύλλια παίζει δυνατά για να αναλάβει προπονητής του Παναθηναϊκού και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Απόστολου Μπελτσίδη ή αν θα μείνει στα… πιτς για μια σεζόν. Ο άλλοτε κόουτς του Υπερίωνα, της ΑΕΚ και φυσικά της Αθήνας ’90 αποτελεί “κεφάλαιο” για την ελληνική σάλα.

“Η Διοίκηση του ΠΑΟ Α.Ο. FUTSAL ευχαριστεί τον προπονητή κύριο Απόστολο Μπελτσίδη για την προπονητική συνεργασία που είχαν μεταξύ τους και του εύχεται καλή συνέχεια”, αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το διαζύγιο των δυο πλευρών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Εξάλλου, οι πράσινοι ανακοίνωσαν πέντε παίκτες. Οι Άκης Ηλιάδης (από ΑΕΚ), Τάσος Ζιάκας (από ΑΕΚ), Αναστάσης Κορακάκης (τερματοφύλακας από Νέο Ικόνιο), Γιώργος Δημακόπουλος (από Σαρηγιών Τρικάλων) και Πάνος Μπουρτζούκος (από Αστέρια Σραπετσώνας) θα φορούν την φανέλα με το τριφύλλι την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πέντε «πράσινες» μεταγραφές στο ποδόσφαιρο σάλας

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει πέντε μεταγραφές για το τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Πιο συγκεκριμένα το «τριφύλλι» απέκτησε τους εξής ποδοσφαιριστές : Άκης Ηλιάδης (από ΑΕΚ), Τάσος Ζιάκας (από ΑΕΚ), Αναστάσης Κορακάκης (τερματοφύλακας από Νέο Ικόνιο), Γιώργος Δημακόπουλος (από Σαρηγιών Τρικάλων) και Πάνος Μπουρτζούκος (από Αστέρια Σραπετσώνας)”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ