FUTSAL

Παραμένει πρώτη η ΑΕΚ, στο κατόπι της ο Δούκας

Παραμένει πρώτη η ΑΕΚ, στο κατόπι της ο Δούκας

Η ΑΕΚ πέρασε από τον Ταύρο, νικώντας τον Μινώταυρο με 5-4, ενώ ο Δούκας πήρε το τρίποντο με 6-3 στην Αγία Παρασκευή επί της Ολυμπιάδας. Απομένει ένα ματς για να ολοκληρωθεί η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος σάλας.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan.gr Futsal Super League παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής επιβλήθηκε του Μινώταυρου στο "Τιμόθεος Ευγενικός" με 5-4 και έφτασε τους 39 βαθμούς έναντι 25 της ομάδας του Στέφανου Σοϊλεμέ, η οποία παρέμεινε στην 5η θέση, έχοντας και ματς λιγότερο. Κορυφαίος του αγώνα με χατ τρικ ήταν ο Αντώνης Μάνος.

Στο κατόπι της Ένωσης βρίσκεται ο Δούκας, έχοντας μόλις έναν βαθμό λιγότερο. Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου πέρασε από την Αγία Παρασκευή, νικώντας 6-3 την εξαιρετική φέτος Ολυμπιάδα. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Χαράλαμπος Σταυρακόπουλος, πέτυχε τέσσερα τέρματα. Στους 38 βαθμούς οι μπλε, έξι λιγότερους έχει η Σάντα.

Με τέρμα του Χουχούμη τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Ηνίοχος νίκησε στο "Μελίνα Μερκούρη" με 3-2 το νεοφώτιστο Ρέθυμνο, το οποίο παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς, όσους έχει και η Καλλιθέα. Οι δυο ομάδες είναι τελευταίες και παλεύουν να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Από την άλλη, οι γαλάζιοι έφτασαν τους 24 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η θέση του πίνακα.

Το Νέο Ικόνιο είχε χτίσει ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων, το οποίο διακόπηκε στα ματς με Ολυμπιάδα και ΑΕΚ, όμως κόντρα στην Καλλιθέα κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες, νικώντας με 4-2 στο κλειστό του Περάματος και φτάνοντας τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Αν ο Ερμής ήθελε να μείνει στο κόλπο της εξάδας που οδηγεί στα playoffs, έπρεπε να νικήσει τη Σαλαμίνα στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης”. Όπερ και εγένετο, με την ομάδα του Θανάση Τσακανίκα να επικρατεί με 8-5 και να φτάνει στους 19 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον Ηνίοχο.

Τέλος, στις 29 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο κλειστό της Πολιτείας θα γίνει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Elite.

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ALL STAR GAME

Εξάλλου, η γιορτή του ελληνικού futsal πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι (23/12) στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής, με την διεξαγωγή του 8ου Futsal All Star Game. Το παρών έδωσε ο κόσμος της σάλας, πέρασαν άπαντες πολύ όμορφες στιγμές, γέλασαν, έκαναν τις πλάκες τους, έγιναν βραβεύσεις και παίχτηκε και ποδόσφαιρο σε πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς, με μοναδικό σκοπό το θέαμα.

Η νίκη των Άσπρων All Stars toy Θανάση Τσακανίκα επί των Μπλε All Stars του Γιάννη Ζιάβα έχει τη μικρότερη σημασία απ’ όλα, διότι σε τέτοιες ημέρες γιορτινές όλοι κοιτάζουν να περάσουν καλά και όχι να κονταροχτυπηθούν. Έχουν όλη τη σεζόν να το κάνουν αυτό κατά τη διάρκεια των αγώνων. Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι είναι φίλοι μεταξύ τους και δεν έχουν να χωρίσουν το παραμικρό.

Άσπροι All Stars:Δημήτρης Θεοφίλου, Δημήτρης Καραβίδας, Γιώργος Καράμπελας, Σπύρος Παπακώστας, Αντώνης Μάνος, Χρήστος Γκεγκάι, Δημήτρης Καρύδας, Νίκος Πασσαλής, Πέτρος Κατεβτσιάν, Ηλίας Χατζηφωτίου, Αχιλλέας Φλώρος, Γιάννης Πολύδωρος
Coach:Θανάσης Τσακανίκας

Μπλε All Stars:Παναγιώτης Μπάρδης, Μάριος Ντάτης, Λάμπρος Τσίνας, Παναγιώτης Γούσης, Κωστής Πάνου, Χρήστος Βέρσνιακ, Χαράλαμπος Φώτης, Αντώνης Κοντογεώργης, Μπάμπης Σταυρακόπουλος, Δημήτρης Θανασάι, Παναγιώτης Παούρης, Δημήτρης Ζέρβας
Coach:Γιάννης Ζιάβας

ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ

MVP – Πολυτιμότερος Παίκτης 2018-19:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΝΑΣΑΗ

ΒΡΑΒΕΙΟ «Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ» – ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 2018-19:ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΑΒΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ «Κ. ΛΕΚΚΑΚΟΣ» – ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΕΓΚΑΪ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ 2018-19:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ 2018-19:ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΙΝΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ 2018-19:ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ «Ε. ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ» – ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΕΝΤΑΔΑΣ 2018-19:
• ΔΗΜΤΗΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ (ΑΕΚ)
• ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΝΑΣΑΗ (ΑΕΚ)
• ΔΗΜΤΗΡΗΣ ΝΤΑΡΛΑΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ)
• ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΩΤΗΣ (ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ)
• ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ:
• ΑΛΚΗΣ ΒΑΝΔΩΡΟΣ
• ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
• ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΥΛΙΓΝΑΚΗΣ

Απολαύστε VIDEOS από την κάμερα του Sportshero:





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ