FUTSAL

Στην Αθήνα για πρώτη φορά προκριματικός όμιλος του Champions League!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H UEFA ανακοίνωσε τις ομάδες που επιλέχθηκαν να φιλοξενήσουν τους ομίλους για την προκριματική φάση του Champions League και η ΑΕΚ θα φέρει όμιλο στην Αθήνα για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας.

H UEFA ανακοίνωσε σήμερα (25/6) τις ομάδες που επιλέχθηκαν να φιλοξενήσουν τους ομίλους για την προκριματική φάση του Champions League. Η AEK και η ελληνική σάλα πανηγυρίζει την διοργάνωση ομίλου στην χώρα μας για πρώτη φορά!

Η Ένωση, με συντονισμένες προσπάθειες απο την πρώτη στιγμή που κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα, κατέθεσε πλήρη φάκελο και πήρε τελικά την έγκριση να διοργανώσει τον όμιλο του preliminary round, τον Αύγουστο στην Αθήνα.

Η κλήρωση των ομάδων που θα πλαισίωσουν τον όμιλο μαζί με την ΑΕΚ θα γίνει στις 4 Ιουλίου, αλλά οι άνθρωποι της εχουν ήδη σηκώσει μανίκια και εργάζονται πυρετωδώς για να διοργανωθεί ενα εξαιρετικό τουρνουά που θα διαφημίσει το αθλημα και θα δώσει ιδανικό ξεκίνημα στην επόμενη χρονιά.

Μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις των κιτρινόμαυρων για το γηπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες που θα είναι εντός Αθηνών.

Preliminary round (28-31 Αυγούστου)

• Συμμετέχουν οι ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλότεραrankings (o ακριβής αριθμός εξαρτάται απο τον αριθμό συμμετεχόντων).

• Οι ομάδες κληρώνονται σε groups των τεσσάρων και καποιες των τριών (με το seeding να βασίζεται στον εθνικό συντελεστή πόντων και τις ομάδες που επιλέγονται να φιλοξενήσουν τα τουρνουά), με τους νικητές τωνgroup και τους καλύτερους δεύτερους απο όλα τα group.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ