FUTSAL

Stoiximan.gr Futsal Super League: Η διαστημική ΑΕΚ, 4-1 τον Παναθηναϊκό

Stoiximan.gr Futsal Super League: Η διαστημική ΑΕΚ, 4-1 τον Παναθηναϊκό

Με τον Μάνο να πετυχαίνει χατ-τρικ, η εντυπωσιακή ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει στην Κυψέλη τον Παναθηναϊκό με 4-1 για την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Στο ντέρμπι της Κυψέλης απέναντι στον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα έκανε επίδειξη δύναμης και επικράτησε με 1-4, κάνοντας ιδανικό ποδαρικό στη Stoiximan.gr Futsal Super League.

Η Ένωση ήταν πιο έτοιμη, μιας και έχει αρχίσει νωρίτερα την προετοιμασία της λόγω και της συμμετοχής της στα προκριματικά του Champions League, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες των Ντάρλα, Ζιάκα και Κατεβτσιάν και κατάφερε να περάσει με επιβλητικό τρόπο από το κλειστό του Πανελληνίου. Για τους κιτρινόμαυρους έλειπε ο Δελλαπόρτας, όμως δεν φάνηκε η απουσία του, αφού οι υπόλοιποι τον κάλυψαν ιδανικά.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Χάρη Γράψα ψάχνει ακόμα τα πατήματά της, θέλει χρόνο για να φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμεί ο προπονητής της και να της δώσει την δική του ταυτότητα.Το τριφύλλι διαθέτει πολύ καλό υλικό και είναι δεδομένο πως θα πρωταγωνιστήσει και την τρέχουσα σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο ματς, έχασε πιο κλασικές ευκαιρίες, κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και ευτύχησε να προηγηθεί έπειτα από 9 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα με υπέροχο τελείωμα του Μάνου. Ο Χατζηφωτίου λίγο αργότερα έκανε με πλασέ το 0-2 έπειτα από εξαιρετική διαγώνια πάσα, με τους πράσινους να χάνουν μοναδική ευκαιρία να μειώσουν με δεκάμετρο του Γκρίτζαλη μισό λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου. Και σα να μην έφτανε αυτό, έγινε και το 0-3 με τον Μάνο.

Στο β’ μέρος, η Ένωση πήγε πιο συντηρητικά, θέλησε να “σβήσει” το ματς, να μην ρισκάρει πολύ, έχοντας και ένα σημαντικό προβάδισμα να διαχειριστεί. Από την άλλη, οι πράσινοι πίεσαν, πάλεψαν και έχασαν ευκαιρίες, όμως ο Θεοφίλου ήταν και πάλι σε εξαιρετική βραδιά. Ο Μάνος έκανε και το 0-4 για τον Δικέφαλο έπειτα από πάσα του Πάνου, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στη σεμνή τελετή στην Κυψέλη, με τον Γκρίτζαλη να μειώνει τρία λεπτά πριν το φινάλε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Δείτε τον αγώνα με σπικάζ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ