FUTSAL

Stoiximan.gr Futsal Super League: Νίκες για τα φαβορί

Stoiximan.gr Futsal Super League: Νίκες για τα φαβορί

Οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Δούκας έφτασαν άνετα στο τρίποντο, δύσκολες νίκες για Ολυμπιάδα, Ηνίοχο και Ερμή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Futsal Super League.

Η ΑΕΚ συνέχισε με το απόλυτο των νικών στη Stoiximan.gr Futsal Super League, επικρατώντας με 4-1 της Σαλαμίνας στο κλειστό του Καματερού και έκανε το 6Χ6, περιμένοντας το εξ αναβολής ντέρμπι με τον Δούκα στο ΔΑΪΣ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές απουσίες και πάλεψαν όσο άντεχαν, όμως δεν μπορούσαν να κόψουν βαθμούς από την πρωταθλήτρια.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Ερμή Ζωγράφου, νικώντας και τον Μινώταυρο. Η ομάδα του Χάρη Γράψα επιβλήθηκε με 3-0 στο κλειστό της Πολιτείας και δείχνει να αφήνει πίσω της την γκέλα με το Νέο Ικόνιο.

Ο Δούκας έκανε το σκορ της αγωνιστικής, νικώντας με 10-0 το Νέο Ικόνιο στο ΔΑΪΣ, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Σταυρακόπουλο με καρέ τερμάτων, ενώ δύσκολη νίκη πέτυχε η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, η οποία συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την Elite, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 4-2.

Ματς διαφήμιση έγινε στο ΔΑΪΣ ανάμεσα σε Ηνίοχο και Καλλιθέα, με την ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου να νικάει τελικά με 5-4 και να φτάνει τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά το τρίποντο πήγε στους γηπεδούχους.

Τέλος, ο Ερμής Ζωγράφου έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή ως τώρα στο πρωτάθλημα, αφού ήταν πίσω με 6-2 στο Ρέθυμνο, όλα έδειχναν ότι οι νεοφώτιστοι θα έπαιρναν την δεύτερη φετινή τους νίκη, αλλά το γύρισε σε 6-7 και επιβλήθηκε επί κρητικού εδάφους.

Stoiximan.gr Futsal Super League: Νίκες για τα φαβορί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ