FUTSAL

Stoiximan.gr Futsal Super League: Nίκησαν όλα τα φαβορί

Stoiximan.gr Futsal Super League: Nίκησαν όλα τα φαβορί

Σπουδαία και ενδιαφέροντα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super League. Nίκησαν όλα τα φαβορί.

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό με 4-1 στην Κυψέλη για την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Futsal Super League, η ΑΕΚ ήθελε να διπλασιάσει τις νίκες της, αντιμετωπίζοντας την Καλλιθέα.

Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε μεγάλο κομμάτι της αναμέτρησης στο Καματερό, με την περσινή πρωταθλήτρια να επικρατεί με 9-4, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Θανασάι με τέσσερα γκολ.

O περσινός φιναλίστ Παναθηναϊκός του Χάρη Γράψα, πέρασε με 2-0 από τη Σαλαμίνα και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η Ολυμπιάδα διπλασίασε τις νίκες της, επικρατώντας 7-0 του Νέου Ικόνιου, που έμεινε στους τρεις βαθμούς.

Ο Δούκας έχει ξεκινήσει με δυο νίκες το πρωτάθλημα. Οι μπλε επικράτησαν στο ΔΑΪΣ με 3-1 του Ερμή Ζωγράφου, με τον Σταυρακόπουλο να πετυχαίνει δυο γκολ για τους γηπεδούχους.

Ο Μινώταυρος επικράτησε στην έδρα του με 10-4 του νεοφώτιστου Ρεθύμνου, με τους Τσέβη και Φώτη να είναι οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Φώτη Κεραμυδα, πετυχαίνοντας από τρία γκολ έκαστος.

Τέλος, την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε ο Ηνίοχος. Στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης”, η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου επικράτησε με 2-1 της Elite.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ