FUTSAL

Stoiximan.gr Futsal Super League: Τρένο η ΑΕΚ, εξάσφαιρος Παναθηναϊκός

Stoiximan.gr Futsal Super League: Τρένο η ΑΕΚ, εξάσφαιρος Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ επέκτεινε το απόλυτό της στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League, περνώντας νικηφόρα από το Ρέθυμνο, πήρε το ντέρμπι με την Ολυμπιάδα ο Παναθηναϊκός. (VIDEOS)

Η ΑΕΚ ήταν το φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο για την 10η αγωνιστική στη Stoiximan.gr Futsal Super League και κατάφερε να φύγει με το τρίποντο, επεκτείνοντας το απόλυτό της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα επιβλήθηκε με 12-0 στο "Μελίνα Μερκούρη", αφήνοντας τους νεοφώτιστους στους τρεις βαθμούς. Οι Πάνου και Παπαδόπουλος έκαναν χατ τρικ, δυο γκολ πέτυχε ο Ντάτης και από ένα οι Καρύδας, Ταρνανίδης, Λιαρόπουλος και Χατζηφωτίου.

Αν και είχε τον χαρακτηρισμό ντέρμπι η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ολυμπιάδα στο κλειστό της Πολιτείας, η ομάδα του Χάρη Γράψα πήρε το τρίποντο με σχετική ευκολία, νικώντας με 6-1, παίζοντας πολύ καλά απέναντι στην δυνατή φέτος Σάντα του Παναγιώτη Μπαλάφα. Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει 22 βαθμούς και ξεπέρασε την Ολυμπιάδα, η οποία ηττήθηκε για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα (η πρώτη ήταν από τον Ηνίοχο) και έμεινε στους 20 βαθμούς.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Δούκα και τον Ηνίοχο για την 10η αγωνιστική. Οι δυο ομάδες παρουσίασαν όμορφο θέαμα παρά το φτωχό σκορ, το ματς ήταν συναρπαστικό, αλλά η… μπίλια κάθισε στο “Χ”, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Ο Σταυρακόπουλος άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ανδρέα Μαντή να ισοφαρίζει λίγα λεπτά μετά. Στους 23 βαθμούς ο δεύτερος Δούκας, στους 14 ο Ηνίοχος που βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από το πρώτο ημίχρονο “καθάρισε” το παιχνίδι με την Καλλιθέα ο Ερμής Ζωγράφου στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης”. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα επιβλήθηκε με 6-2 και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, μετρώντας 15 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Νοτίων Προαστίων έμεινε στους τρεις βαθμούς και την τελευταία θέση.

Μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Μινώταυρος, ο οποίος μετά το 2-3 με ανατροπή απέναντι στον Ηνίοχο, με τον Φώτη να σημειώνει χατ τρικ, επιβλήθηκε με 8-3 της Σαλαμίνας, η οποία δίνει τη μάχη για την παραμονή στη Stoiximan.gr Futsal Super League. Η ομάδα των Κεραμυδά – Σοϊλεμέ έφτασε τους 19 βαθμούς έπειτα από δέκα ματς και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Οι νησιώτες του Συντζανάκη έμειναν στους επτά και παλεύουν για την -όσο το δυνατόν πιο γρήγορα- εξασφάλιση της παραμονής.

Τέλος, το Νέο Ικόνιο βρίσκεται σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα, έχει μομέντουμ και ψυχολογία και αυτό φαίνεται τόσο στις εμφανίσεις όσο και στα αποτελέσματα. Το συγκρότημα των Καρασάββα-Ζάχου επιβλήθηκε με 4-1 στο κλειστό του Περάματος και έμεινε αήττητο για τρίτο σερί παιχνίδι. Με το αποτέλεσμα αυτό, το Νέο Ικόνιο έφτασε τους εννέα βαθμούς, όσους έχει και η Elite, η οποία -όπως και πέρυσι- θέλει να μπει στα playoffs.

Πηγή: 5x5hellas.gr











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ