ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τάιγκερ Γουντς χρειάστηκε πέντε χρόνια για να "αναστηθεί" (VIDEO)

Tiger Woods holds Calamity Jane, the official trophy of the tournament, after winning the Tour Championship golf tournament Sunday, Sept. 23, 2018, in Atlanta. (AP Photo/John Amis)
Tiger Woods holds Calamity Jane, the official trophy of the tournament, after winning the Tour Championship golf tournament Sunday, Sept. 23, 2018, in Atlanta. (AP Photo/John Amis) AP

Ήταν κάποτε ο πλουσιότερος αθλητής του κόσμου, κυριάρχησε στο άθλημα του γκολφ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ο Τάιγκερ Γουντς είχε μετατραπεί σ' ένα... φάντασμα του εαυτού του, καθώς ταλανιζόταν από σκάνδαλα και τραυματισμούς (VIDEO).

Από το 2013 μέχρι και σήμερα "ψάχναμε" τον άλλοτε κορυφαίο του γκολφ και πλουσιότερο αθλητή του κόσμου, Τάιγκερ Γουντς. Ο θρυλικός γκόλφερ δεν άκουσε και λίγα την τελευταία πενταετία, ωστόσο δείχνει πως επέστρεψε δυνατότερος!

Κριτική, σκάνδαλα και τραυματισμοί δεν στάθηκαν αρκετοί για να κάμψουν τον Γουντς, ο οποίος κέρδισε το Tour Championship, αφήνοντας πίσω του τον πρώην πια πρωταθλητή του τουρνουά, Τζάστιν Ρόουζ και τον Μπίλι Χόρσελ με διαφορά δύο χτυπημάτων.

Τα πέντε χρόνια απουσίας ήταν πολλά για τον 42χρονο πλέον θρύλο, ο οποίος αφού βραβεύτηκε για την επιτυχία του από τον Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε: " Όλα ήταν υπέροχα, λάτρεψα κάθε στιγμή και κάθε χτύπημα που έκανα. Νομίζω ότι μετά από όλα αυτά που πέρασα δικαιώθηκα. Δούλεψα σκληρά για να φτάσω στο επίπεδο αυτό..."

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γουντς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 13η θέση του ranking, ενώ είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του για επιστροφή στους τίτλους από τη θέση: 1.199!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κι ένα εξαιρετικό VIDEO με τον Γουντς να αποθεώνεται από τον κόσμο μετά τη νίκη του για τον 80ο τίτλο PGA της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ