ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ανοίγει η αυλαία του 8oυ EMERALDS CUP SPARTACUS

Ανοίγει η αυλαία του 8oυ EMERALDS CUP SPARTACUS

Το Σάββατο το μεσημέρι (20/10) ανοίγει στο Δ.Α.Κ Βασιλικών η αυλαία του 8oυ EMERALDS CUP SPARTACUS, του μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής που έγινε θεσμός.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η άφιξη τω αποστολών, οι αθλήτριες των οποίων μάλιστα προπονήθηκαν το βράδυ στο ΔΑΚ Βασιλικών όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Περισσότερες από 150 αθλήτριες θα δώσουν το παρών στο μίτινγκ το οποίο κάθε χρόνο κερδίζει τα εύσημα των αποστολών που συμμετέχουν.
Δέλλιος: Αξίζει ο κόσμος να έρθει στο Δ.Α.Κ. Βασιλικών

«Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και οι συμμετέχοντες να φύγουν ευχαριστημένοι από το μίτινγκ» τόνισε χθες ο πρόεδρος του Α.Γ.Ε.Μ.Σ Σπάρτακος κ. Γιώργος Δέλλιος και συμπλήρωσε: «Πάντα στόχος μας είναι το επίπεδο να παραμένει υψηλό και οι αγώνες της κάθε χρονιάς να αποτελούν υποθήκη για την επόμενη. Περιμένουμε όλους τους φίλους της γυμναστικής Σάββατο και Κυριακή στο Δ.Α.Κ. Βασιλικών προκειμένου να απολαύσουν ένα πολύ ωραίο θέαμα».

Το πρόγραμμα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο στις 1μ.μ και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 8μ.μ., ενώ την Κυριακή θα αρχίσουν 11.30 π.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 4μ.μ.

Η τελετή έναρξης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 6μ.μ. με τη συμμετοχή σε αγώνες επίδειξης του τμήματος ακροβατικής γυμναστικής του Α.Γ.Ε.Μ.Σ Σπάρτακος.
Τσέρνεβα: Χαιρόμαστε να συμμετάσχουμε»

Παρούσα στο 8o EMERALDS CUP SPARTACUS θα είναι και η προπονήτρια Ιρινα Τσέρνεβα, μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες της ενόργανης γυμναστικής της Βουλγαρίας. «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που μία ακόμη χρονιά βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη με αθλήτριες μου για να πάρουμε μέρος σε ένα σημαντικό μίτινγκ» δήλωσε η προπονήτρια από τη Βουλγαρία και συμπλήρωσε: «Κάθε χρονιά φεύγουμε με τα καλύτερα συναισθήματα γιατί είναι ένα μίτινγκ υψηλού επιπέδου. Το ίδιο περιμένουμε και φέτος γι’ αυτό δηλώσαμε συμμετοχή».

  • Στην φωτογραφία η πρωταθλήτρια Ελλάδος Σωτηρία Στεφανίδου, αθλήτρια του ΑΓΕΜΣ Σπάρτακου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ