ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Μιλλούση - Πετρούνιας: Ο αθλητισμός, η γνωριμία και η κοινή τους ζωή

Μιλλούση - Πετρούνιας: Ο αθλητισμός, η γνωριμία και η κοινή τους ζωή

Το "χρυσό" ζευγάρι της ενόργανης μίλησε στο "Ενώπιος Ενωπίω" για τον αθλητισμό και την κοινή τους ζωή. Πώς από φίλοι έγιναν ζευγάρι και ποιος έκανε την πρώτη κίνηση. (VIDEOS)

Καλεσμένοι στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" στον ΑΝΤ1ήταν οι Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση το βράδυ της Δευτέρας (11/05).Το "χρυσό" ζευγάρι της ενόργανης γυμναστικής μίλησεστον Νίκο Χατζηνικολάουγια τον "Γολγοθά" του πρωταθλητισμού, για τη γνωριμία τους, τον γάμο τους και για την κοινή τους ζωή.

Οι δυο τους γνωριστηκαν μέσα από τον αθλητισμό, ενώ όπως ανέφεραν, ήταν φίλοι για πολλά χρόνια, προτού αναπτυχθεί μια ερωτική σχέση μεταξύ τους. "Ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια, ταξιδεύαμε μαζί, στηρίζαμε ο ένας τον άλλο, ήξερα όλα της τα μυστικά, ήξερε τα δικά μου", δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

"Δεν ξέρω πώς έγινε αυτή η μετάβαση από τη φιλία να γίνουμε ζευγάρι ήταν λίγο περίεργη. Ήρθε σε μια στιγμή αδυναμίας, ήταν μια δική μου δύσκολη φάση και ο Λευτέρης με διεκδίκησε πολύ έντονα και όμορφα", δήλωσε η Βασιλική, ενώ ως προς το ποιος έκανε το πρώτο βήμα, ο ένας έδειξε τον άλλο.

"Σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας σκέφτηκα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου, γιατί ήξερα τι άνθρωπος είναι η Βασιλική και ήξερα ότι μου ταίριαζε σαν άνθρωπος", συμπλήρωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ενώ σχετικά με το πρώτο τους παιδί, η Βασιλική ανέφερε πως, μπορεί να έχουν αντίθετες απόψεις σε άλλα πράγματα, ωστόσο, όσον αφορά στο παιδί είναι πάντα σύμφωνοι μεταξύ τους.

"Αυτό που μου αρέσει στη Βασιλική είναι ότι με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς τη Βασιλική. Θεωρώ ότι ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό και την καριέρα της τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να εκτοξεύεται. Στήριξε εμένα περισσότερο από τον ίδιο της τον εαυτό", ανέφερε ο Λευτέρης Πετρούνιας για την σύζυγό του.

Με τη σειρά της, η Βασιλική Μιλλούση δήλωσε για τον ίδιο: "Ο Λευτέρης έχει αντίλογο για όλα. Είναι ισχυρογνώμων και γι' αυτό είναι εκεί που είναι. Θαυμάζω πάρα πολλά πράγματα σε αυτόν, το πείσμα του, τον δυναμισμό του και το ότι είναι υπεραισιόδοξος. Ο Λευτέρης μου δίνει φτερά".

Η Βασιλική αναφέρθηκε στους κοινούς αγώνες που είχαν ανά περιόδους όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας πως ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς ο καθένας τους είχε το δικό του άγχος, τη δική του "στιγμή" και δεν μπορούσε να αφοσιωθεί στον άλλον. "Ο καθένας είχε το δικό του άγχος και εκεί γινόταν μία διαμάχη", δήλωσε η Βασιλική, ενώ ο Λευτέρης συμπλήρωσε: "Είναι η στιγμή μου και αντίστοιχα είναι η στιγμή της Βασιλικής. Και αυτές οι δύο στιγμές συμπίπτουν".

"Όταν εγώ άρχισα να μην τα πηγαίνω και τόσο καλά, ο Λευτέρης ξεκίνησε να έχει την ανοδική του πορεία. Εγώ έπρεπε να διαχειριστώ την επιτυχία του Λευτέρη και την αποτυχία τη δική μου. Από τη μία να στεναχωρηθώ για μένα και από την άλλη να χαρώ για τον άνθρωπό μου. Πάλεψα πολύ να το διαχειριστώ", ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση, ενώ ο Λευτέρης δήλωσε πως δεν ξέρει αν θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ