ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πετρούνιας: "Το πρώτο βήμα έγινε και προχωράμε δυνατά"

Πετρούνιας: "Το πρώτο βήμα έγινε και προχωράμε δυνατά"

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, περιχαρής μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης, έστειλε το μήνυμά του για τη συνέχεια και τις μαχες του σε Μπακού και Ντόχα, ώστε να βρεθεί στο Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, περιχαρής μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης, έστειλε το μήνυμά του για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του και τις μαχες σε Μπακού και Ντόχα, ώστε να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αυτό ήταν το πρώτο από τα τρία διαδοχικά χρυσά μετάλλια που χρειάζεται σε ισάριθμα Παγκόσμια Λύπελλα, προκειμένου να ισοφαρίσει την αντίστοιχη συγκομιδή του Κινέζου, Γιανγκ Λιου και να τον "εκθρονίσει" από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης των κρίκων.

Στη συνέχεια καλείται να κερδίσει στις διοργανώσεις του Μπακού (12-15 Μαρτίου) και της Ντόχα (18-21 Μαρτίου) και μάλιστα με βαθμολογίες ακόμα υψηλότερες απ' ό,τι στη Μελβούρνη (κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί πάνω από 15,216 β. σε καθέναν από τους δύο εναπομείναντες αγώνες), έτσι ώστε να υποσκελίσει τον μεγάλο αντίπαλό του στην τελική ισοβαθμία.

"Επιτέλους μπορώ να πω ότι επιστρέφω εκεί που ήμουν και πριν! Το πρώτο βήμα έγινε και προχωράμε δυνατά γιατί έχουμε δρόμο. Ο δρόμος αυτός όμως φτάνει στο Τόκυο! Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας!", έγραψε στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ