ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χόκεϊ επί χόρτου: Παίκτης έχασε μέρος της όρασής του μετά από χτύπημα με μπαλάκι

England's Samuel Ward celebrates a goal with teammate David Condon, back to camera during the Champions Trophy Hockey match against Australia in Bhubaneswar, India, Saturday, Dec.6, 2014. (AP Photo/Biswaranjan Rout)
England's Samuel Ward celebrates a goal with teammate David Condon, back to camera during the Champions Trophy Hockey match against Australia in Bhubaneswar, India, Saturday, Dec.6, 2014. (AP Photo/Biswaranjan Rout) AP

Ο παίκτης της Εθνικής ομάδας χόκεϊ επί χόρτου της Μεγάλης Βρετανίας , Σαμ Γουάρντ, δέχτηκε το μπαλάκι με μεγάλη δύναμη στο αριστερό μάτι με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος της όρασης του από αυτό.

Στις Νοεμβρίου η Εθνική ομάδα χόκεϊ επί χόρτου της Μεγάλης Βρετανίας αντιμετώπισε την Μαλαισία στον τελικό του προΟλυμπιακού τουρνουά. Οι Βρετανοί πήραν την νίκη με 5-2 με τον Σαμ Γουάρντ να πετυχαίνει δύο γκολ.

Ο επιθετικός της Μεγάλης Βρετανίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο αφού δέχτηκε στο πρόσωπο το μπαλάκι με μεγάλη ταχύτητα.

Από την αρχή τα μηνύματα που έρχονταν για την κατάστασή του δεν ήταν θετικά, ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γουάρντ να σταματά την καριέρα του. Ο 28χρονος υποβλίθηκε σε επέμβαση ανάταξης ζυγωματικού, ενώ διαπιστώθηκε πως έχει σοβαρή βλάβη στο αμφιβληστροειδή χιτώνα του αριστερού ματιού.

Οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι θα χάσει μέρος της όρασής του στο συγκεκριμένο μάτι, όμως ακόμα δεν μπορούν να είναι σίγουρη για το μέγεθός της. Ο Γουάρντ, ο οποίος ανέβασε φωτογραφίες που δείχνουν τα ράμματα που του έγιναν μετά το χειρουργείο, δεν το βάζει κάτω.

Με δήλωσή του ενημέρωσε πως δεν το βάζει κάτω και θα δώσει τα πάντα για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Βρετανού με τις σκληρές εικόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ