ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ιστιοπλοΐα: Ασημένιο η Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ιστιοπλοΐα: Ασημένιο η Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Κύπελλο
PANTELIS ZERVOS

Η Βασιλεία Καραχάλιου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα Laser Radial στο Παγκόσμιο Κύπελλο ιστιοπλοΐας του Μαϊάμι. Πέμπτες οι Μπόζη - Κλωναρίδου στα 470. Τα αποτελέσματα των Ελλήνων.

Ένα ακόμα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή της πρόσθεσε η Βασιλεία Καραχάλιου. Η 23χρονη ιστιοπλόος επιβεβαίωσε ότι ανήκει στις καλύτερες στον κόσμο αφού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα Laser Radial στο Παγκόσμιο Κύπελλο ιστιοπλοΐας του Μαϊάμι.

Η Καραχάλιου μπορεί να μην ξεκίνησε καλά τον αγώνα της, ωστόσο στη συνέχεια ήταν εξαιρετική.

Με τέσσερις πρωτιές στις επτά ιστιοδρομίες κάλυψε το χαμένο έδαφος και πάλεψε μέχρι τέλους με την Έρικα Ρέινεκε για το χρυσό. Τελικά η Αμερικανίδα ήταν εκείνη που κατέκτησε το χρυσό, ενώ η Ινδή Νέθρα Κούμαναν ήταν τρίτη.

Κοντά στο βάθρο βρέθηκαν και η Μαρία Μπόζη με τη Ραφαηλίνα Κλωναρίδου στα 470. Το ελληνικό δίδυμο πάλεψε για μία θέση στο βάθρο, αλλά στην κούρσα των μεταλλίων κατέλαβαν την έβδομη θέση και αυτό τις περιόρισε στην έβδομη στο σύνολο.

Στην ίδια κατηγορία στους άνδρες οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην έκτη θέση, ενώ την ίδια κατέλαβε και η Γκέλυ Σκαρλάτου στα RS:X των γυναικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ