ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ιστιοπλοΐα: Όγδοη η Καραχάλιου στην Αυστραλία

Ιστιοπλοΐα: Όγδοη η Καραχάλιου στην Αυστραλία
PANTELIS ZERVOS

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βασιλεία Καραχάλιου στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας όπου κατέλαβε την 8η θέση στη γενική κατάταξη των 126 σκαφών.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βασιλεία Καραχάλιου στο πρωτάθλημα Αυστραλίας. Αυτός ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο μήνα στην Μελβούρνη. Το ίδιο ισχύει και για το παγκόσμιο κύπελλο στο Μαϊάμι από 19 έως 25 Ιανουαρίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την 8η θέση συγκεντρώνοντας 80 βαθμούς στην γενική κατάταξη των 126 σκαφών. Έτρεξαν άντρες, μεγάλα γυναικεία ονόματα και ιστιοπλόοι U19 και U17. Χωρίστηκαν σε χρυσό και αργυρό στολίσκο και στις γυναίκες η αθλήτρια του Ι.Ο.Π. ήταν 7η.

Έγιναν 11 ιστιοδρομίες και οι θέσεις της Καραχάλιου ήταν 4, 2, 3, 12, 10, 1, 5, 32, 15, 14, 26. Μέχρι και την 9 η κούρσα ήταν 3 η κι αυτό αποδεικνύει το υψηλό επίπεδό της κι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

ΤΑ 470 ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ

Στο Μαϊάμι βρίσκονται τρία ελληνικά σκάφη 470 για να τρέξουν στο πρωτάθλημα Β. Αμερικής (10 με 12 Ιανουαρίου) προετοιμαζόμενοι για το παγκόσμιο κύπελλο τέλος του μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ