ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Με έξοδα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας η νοσηλεία του Μπουντούρη

Με έξοδα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας η νοσηλεία του Μπουντούρη

Ο Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Μετροπόλιταν, με τα έξοδα νοσηλείας να τα καλύπτει η Ομοσπονδία.

Παγωμένος είναι ο ιστιοπλοϊκός κόσμος από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα του Τάσου Μπουντούρη το βράδυ της Δευτέρας (20/01) στον Άλιμο. Από την πρώτη στιγμή η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία βρέθηκε στο πλευρό του στο Γενικό Κρατικό.

Κι επειδή το νοσοκομείο δεν διέθετε κρεβάτι στην εντατική μονάδα, με πρωτοβουλία του μέλους του Δ.Σ Απόστολου Παπαθανασίου κι αφού συμφώνησαν και τα δύο παιδιά του ο θρύλος της ελληνικής ιστιοπλοΐας μεταφέρθηκε στο Μετροπόλιταν με έξοδα της Ομοσπονδίας.

Από νωρίς το πρωί η ΕΙΟ ενημέρωσε σχετικά τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο (ο κ. Μπουντούρης είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αεροπορίας) και τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και ο Μπουντούρης να μεταφερθεί σε εντατική μονάδα δημόσιου νοσοκομείου.

Ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου για την μεταφορά του Τάσου, πάντα βέβαια με την σύμφωνη γνώμη των ιατρών.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ