ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Με μεγάλα ονόματα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σταρ

Με μεγάλα ονόματα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σταρ

Μετά την πετυχημένη "29η Athens International Sailing Week" το Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας φιλοξενεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κλάσης Σταρ.

Μετά την πετυχημένη "29η Athens International Sailing Week" το «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» φιλοξενεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κλάσης Σταρ. Συμμετέχουν τρία σκάφη, αλλά ανάμεσά τους βρίσκονται ορισμένα πολύ μεγάλα ονόματα της ελληνικής ιστιοπλοΐας.

Ξεχωρίζει ο Αιμίλιος Παπαθανασίου με 5 παγκόσμιους τίτλους, 8 ευρωπαϊκούς και 21 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος, ενώ ιδιαίτερο χρώμα στον αγώνα δίνουν οι έμπειροι και ποιοτικοί Ευάγγελος Χειμώνας και Παναγιώτης Καμπουρίδης. Μέχρι τώρα, οι καιρικές συνθήκες έχουν βοηθήσει να γίνουν πέντε ιστιοδρομίες.

Προηγούνται οι Αιμίλιος Παπαθανασίου - Στέλιος Νούτσος με 4 βαθμούς. Οι ιστιοπλόοι του Ολυμπιακού έχουν κερδίσει και τις 5 κούρσες. Ακολουθούν οι Ευάγγελος Χειμώνας - Γιώργος Ζεϊμπάρης (ΝΟΕ/ΟΣΦΠ) με 8 βαθμούς (3,2,2,2,2) και οι Παναγιώτης Καμπουρίδης - Χρήστος Κυφίδης (ΝΟΕ) με 11 βαθμούς (2,3,3,3,3).

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Παρασκευή αργά το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στα γραφεία της ΕΙΟ θα γίνει η απονομή των μεταλλίων στους νικητές των πανελληνίων πρωταθλημάτων στις ολυμπιακές κατηγορίες, αλλά και στα Σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ