ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Στο "Athens International sailing center" ο Μαυρωτάς

Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού  "Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin  την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις", την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις", την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς. βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του "Athens International Sailing Center" για να δει αν τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» επιθεώρησε την Πέμπτη (07/05) ο Γιώργος Μαυρωτάς. Ο ΓΓΑ και Συντονιστής της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ ήθελε να δει από κοντά τη λειτουργία του Διεθνούς Κέντρου Ιστιοπλοϊας κι αν φυσικά τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η παρουσία του Γ. Μαυρωτά στο «Athens International Sailing Center» συνέπεσε με την επανέναρξη της προετοιμασίας των Παναγιώτη Καμπουρίδη – Στέλιου Νούτσου, μέλη της προολυμπιακής ομάδας των 49er, οι οποίοι ξεκίνησαν προπονήσεις στη θάλασσα μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Ο ΓΓΑ παρακολούθησε από κοντά την προετοιμασία της προπόνησης τους, από την θερμομέτρηση μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του υγειονομικού πρωτοκόλλου και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του. Σχολίασε, μάλιστα, θετικά το γεγονός ότι το Διεθνές Κέντρο είναι μεγάλο και διαθέτει 4 γλίστρες, έτσι ώστε να μην υπάρχει συγχρωτισμός.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς υιοθέτησε πλήρως τις εισηγήσεις της Υγειονομικής Επιτροπής της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και δήλωσε ότι οι συνθήκες προπόνησης είναι ιδανικές για κάθε ιστιοπλόο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ