ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κάνε τη δική σου ερώτηση στον Σπύρο Γιαννιώτη

Greece's Spiros Gianniotis reacts after winning the silver medal in the men's marathon swimming competition of the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, Aug. 16, 2016. (AP Photo/Gregory Bull)
Greece's Spiros Gianniotis reacts after winning the silver medal in the men's marathon swimming competition of the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, Aug. 16, 2016. (AP Photo/Gregory Bull) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr δίνει την ευκαιρία σε έναν αναγνώστη του να υποβάλει την ερώτησή του στον σπουδαίο αθλητή, Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος θα μιλήσει στο "Digital Future Trends" by Stoiximan.

Την ερχόμενη Πέμπτη (15/11) στο πλαίσιο του 3ου Thessaloniki Summit 2018, η Stoiximan στην αίθουσα "Olympias" του συνεδριακού κέντρου "Ιωάννης Βελλίδης" θα πραγματοποιήσει παράλληλη συνεδρία με θέμα: "Digital Future Trends".

Ένας από τους βασικούς ομιλητές θα είναι και ο Σπύρος Γιαννιώτης. Οι συστάσεις για τον σπουδαίο Έλληνα Ολυμπιονίκη είναι περιττές. Ένα υπόδειγμα αθλητή που βγήκε νικητής σε όλες τις μάχες του εντός του αγαπημένου του νερού, αλλά και μακριά από αυτό. Ο Σπύρος Γιαννιώτης κέρδισε την πρώτη μεγάλη μάχη που έδωσε, αυτή με τη δυσλεξία. Σε μία εποχή όπου δεν ήταν ευρέως γνωστή η συγκεκριμένη πάθηση και η λογοθεραπεία ήταν έννοια σχεδόν άγνωστη, εκείνος με υπομονή και επιμονή έδινε καθημερινά τη δική του μάχη.

Ο αθλητικός στίβος μάχης στον οποίο διέπρεψε είχε ως κυρίαρχο στοιχείο το νερό. Είτε στις πισίνες, είτε στη θάλασσα ο σπουδαίος Έλληνας κολυμβητής έδινε τον καλύτερο του εαυτό για να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία. Φυσικά, ο δρόμος του δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Πάντοτε υπήρχαν οι δύσκολες στιγμές μετά από επίπονες προπονήσεις, αλλά και αποτυχίες. Ποτέ όμως δεν σταμάτησε να ακολουθεί τη φράση που του έλεγε η μητέρα του "Be a winner" (γίνε νικητής). Στην τελευταία κούρσα της ζωής του, στις 16 Αυγούστου 2018, ο Σπύρος Γιαννιώτης κατάφερε να σημειώσει τη μοναδική νίκη που του έλειπε.

Μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια και παρά το γεγονός ότι ήταν από τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανοικτής θαλάσσης. Τα δάκρυα του από την υπερπροσπάθεια και τη συγκίνηση για την επίτευξη του μοναδικού στόχου που είχε μείνει ανεκπλήρωτος στη σπουδαία αθλητική του καριέρα, έγιναν δάκρυα στα μάτια όλων των Ελλήνων.

Όσοι μένετε στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικά εσείς που ζείτε στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να κλείσετε θέση στη συνεδρία πατώντας εδώ και να παρακολουθήσετε την ομιλία του Σπύρου Γιαννιώτη και φυσικά να του κάνετε όποια ερώτηση θέλετε. Για όσους μένουν μακριά και δεν μπορούν να υποβάλλουν την ερώτηση τους το Sport24.gr σας δίνει τη λύση.

Στην ειδική φόρμα που ακολουθεί θα μπορείτε να γράψετε την ερώτηση σας και δημοσιογράφος του Sport24.gr θα επιλέξει την καλύτερη εξ αυτών και θα την ρωτήσει στον σπουδαίο Έλληνα πρωταθλητή.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ