ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κολύμβηση: Υποδοχή με μαντινάδες στον Παπαστάμο

Κολύμβηση: Υποδοχή με μαντινάδες στον Παπαστάμο

Με μαντινάδες υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο των Χανίων τον Παγκόσμιο πρωταθλητή της κολύμβησης, Απόστολο Παπαστάμο, κατά την επιστροφή του από την Βουδαπέστη. (VIDEO)

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εφήβων, Απόστολος Παπαστάμος, ο οποίος έκανε όλο τον κόσμο να υποκλιθεί στο τεράστιο ταλέντο του, επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας (26/08). Ο 17χρονος Έλληνας κολυμβητής συνοδευόμενος από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και προπονητή του, Κώστα Τζιλιβάκη και τον Αλέξανδρο Κάχρη έφτασαν στα Χανιά.

Ο Απόστολος Παπαστάμος, έχοντας στο στήθος του τα δύο μετάλλια που πήρε, ήταν πανευτυχής, «πέφτοντας» στην αγκαλιά της οικογένειάς του. Θυμίζουμε ότι ο κολυμβητής του ΝΟ Χανίων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ μικτή ατομική, με επίδοση 4:11.93, η οποία αποτελεί και νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων, ενώ ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 200μ μικτή ατομική με χρόνο1:59.62, πετυχαίνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων.

Στο αεροδρόμιο των Χανίων του περίμεναν οι δικοί τους άνθρωποι, αλλά και εκπρόσωποι του ΝΟ Χανίων, σύλλογο όπου ανήκουν. Μάλιστα, τους είχαν ετοιμάσει και μία έκπληξη αφού οι μαντινάδες από τον Νικόλαο Σταματάκη στο λαούτο και τον Λευτέρη Λενταράκη στη λύρα έδωσαν μία διαφορετική νότα στην υποδοχή της ελληνικής αποστολής.

Πάρτα μία γεύση στο βίντεο που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ