ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τζιλιβάκης στο Sport24.gr: "Ο Παπαστάμος είναι δυνατός στις αλλαγές και τις στροφές"

Τζιλιβάκης στο Sport24.gr: "Ο Παπαστάμος είναι δυνατός στις αλλαγές και τις στροφές"

Ο προπονητής του Απόστολου Παπαστάμου, Κώστας Τζιλιβάκης, μίλησε στο Sport24.gr λίγη ώρα αφότου ο αθλητής του έσπασε τα κοντέρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Η επίδοση του Απόστολου Παπαστάμου στα 400μ. μικτής ατομικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων ήταν εντυπωσιακή. Το χρυσό μετάλλιο στο στήθος συνοδεύτηκε από νέο παγκόσμιο ρεκόρ (4:11.93), αποδεικνύοντας πως ο Έλληνας κολυμβητής είναι ο κορυφαίος στο αγώνισμά του στον πλανήτη.

Λίγη ώρα μετά την απονομή του μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ο προπονητής του Παγκόσμιου Παπαστάμου, Κώστας Τζιλιβάκης, μίλησε στο Sport24.gr για το τεράστιο κατόρθωμα του αθλητή του και αυτά που έρχονται.

"Πετύχαμε το στόχο μας. Πήγαμε πολύ καλά! Είναι σημαντικό που πρόκειται για αθλητή, ο οποίος αλλάζει χωρίς δυσκολία τα αγωνίσματα μέσα στην κούρσα. Είναι δυνατός στις αλλαγές και στις στροφές. Είναι ''κλειδί'' το πρόσθιο. Είναι καλός σε αυτό, αλλά ανταποκρίνεται και στα τέσσερα αγωνίσματα πολύ καλά. Αυτό πρέπει να έχει ένας αθλητής της μικτής. Ναι, έχει τέτοιους χρόνους στις προπονήσεις", είπε στο Sport24.gr ο Κώστας Τζιβιλάκης.

Ενώ, ερωτηθείς αν ο κολυμβητής του έχει και καλύτερες επιδόσεις στο αγώνισμα από το παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε, απάντησε: "Θα δούμε. Πρέπει να αποτυπώνονται σε επίσημα χαρτιά οι χρόνοι πριν μιλήσουμε γι' αυτούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ