NFL

Ένας αθλητής του NFL εξηγεί πώς ξόδεψε το πρώτο του εκατομμύριο

Ένας αθλητής του NFL εξηγεί πώς ξόδεψε το πρώτο του εκατομμύριο

Τον λένε Γουίλ Ερνάντεζ, είναι αθλητής του NFL, παίζει στους Νιου Γιορκ Τζάιαντς και εξηγεί στο GQ πως ξόδεψε/επένδυσε το πρώτο εκατομμύριό του ως επαγγελματίας (VIDEO).

Ο Γουίλ Ερνάντεζ είναι 24 ετών, είναι αθλητής του αμερικανικού φούτμπολ και μέλος των Νιου Γιορκ Τζάιαντς. Έγινε draft το 2018 και έχει τετραετές συμβόλαιο που ξεπερνά τα επτά εκατομμύρια δολάρια, ένα σχετικά μικρό ποσό για τα δεδομένα του NFL, αλλά σίγουρα πολύ μεγάλο για να ζήσει με άνεση τη ζωή του μέχρι να υπογράψει την επόμενη συμφωνία.

Ο θηριώδης γκαρντ φιλοξενήθηκε από το GQ και ανέλυσε πως ξόδεψε το πρώτο του εκατομμύριο μετά από μια δύσκολη εφηβεία στην οποία κέρδιζε 10 δολάρια την ώρα ως... πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο και δεν είχε να πληρώσει το φαγητό που έπαιρνε από γειτόνισσα με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να φτάσει τα 600 δολάρια! "Κάποια στιγμή γύρισα και πλήρωσα τα διπλά για να δείξω την εκτίμησή μου", είπε ο Ερνάντεζ και συνέχισε: " Ξύπνησα ένα πρωί και τσέκαρα τον λογαριασμό μου, πετάχτηκα από το κρεβάτι και ήμουν ενθουσιασμένος. Όσο κι αν με πόνεσε το ποσό που πήγε στους φόρους, ήμουν χαρούμενος. Ήταν σημαντικό να κάνω οικονομία, πάντα λέω ότι πρέπει να βάζω στην άκρη το 70% ή και περισσότερο. Αγόρασα κάποια πράγματα προφανώς που δεν ήταν σημαντικά, αλλά ήταν κιόλας. Παίζω ένα άθλημα με ρίσκο, μπορεί να παίξεις σήμερα αλλά όχι αύριο".

Ο Ερνάντεζ συνέχισε λέγοντας πως: " Το πρώτο πράγμα που αγόρασα ήταν ένα σπίτι για την οικογένειά μου στο Λας Βέγκας, εκεί που μεγάλωσα. Ήθελα να είμαστε όλοι μαζί. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βλέπω την οικογένειά μου να ζει σε αυτές τις συνθήκες. Αγόρασα έναν μπιντέ, γλίτωσα όλο αυτό το χαρτί υγείας. Κόστισε περίπου 4.500 δολάρια, αλλά άξιζε την επενδυση. Αγόρασα ένα αυτοκίνητο, το οποίο κόστισε 115.000 δολάρια. Πολύ γρήγορο, αλλά πολύ ήσυχο. Έκανα κάποιες τροποποιήσεις που κόστισαν άλλες 10.000 δολάρια. Πήρα ένα φορτηγάκι στον πατέρα μου με 68.000 δολάρια. Πήγα σε ένα βιβλιοπωλείο, είδα έναν τεράστιο Batman και τον ήθελα στο σαλόνι μου. Κόστισε 3.000 δολάρια, ενώ έδωσα ακόμη χίλια δολάρια για ένα τεράστιο γάντι. Μετά έφτιαξα το σαλόνι, με τον καναπέ, μια τηλεόραση 70 ιντσών, ένα XBOX, ένα Playstation και μια καρέκλα για μασάζ. Όλα μαζί κόστισαν 20.000 δολάρια. Πήρα ένα αυτοκίνητο στην αδελφή μου, το άξιζε, είναι στο κολέγιο και θέλει να γίνει γιατρός. Κόστισε 45.000 δολάρια".

Στη συνέχεια, ο νεαρός αθλητής αναφέρθηκε σε δευτερεύουσες αγορές/πληρωμές: " Δεν ψωνίζω ακριβά, ακόμη φοράω τα ρούχα από το κολέγιο. Πλέον έχω πολλά events και parties, οπότε έπρεπε να πάρω μερικά καλά ρούχα. Έδωσα 20.000 δολάρια για σακάκια, τζιν, μπλουζάκια που μπορώ να φοράω σε τέτοιες περιστάσεις. Πήγαμε τις πρώτες μας πραγματικές διακοπές στη Χαβάη, περάσαμε σπουδαία, κολυμπήσαμε με τα δελφίνια, όλα μαζί κόστισαν περίπου 10 με 12 χιλιάδες δολάρια. Πήγαμε σε ένα σπουδαίο μέρος για σούσι, πλήρωσα 3000 δολάρια. Κάναμε ένα δείπνο με την ομάδα, ο λογαριασμός ήρθε σε εμένα και είδα ένα τραπέζι 20 ατόμων μπροστά μου. Δεν είχα πληρωθεί ακόμη... 27.000 δολάρια. Η καρδιά μου σταμάτησε. Ήταν το διάσημο δείπνο του ρούκι. Μου έκαναν πλάκα, το κάλυψαν οι μεγαλύτεροι. Έδωσα 3000 δολάρια για τατουάζ. Όλα αυτά μαζί είναι περίπου 300 χιλιάδες δολάρια. Μαζί με το σπίτι για την οικογένειά μου, φτάνουμε σίγουρα το εκατομμύριο".

Δείτε όλο το video του GQ:

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ