ΠΑΛΗ

Πάλη: Δύο πλασαρίσματα στους "8" στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων

Πάλη: Δύο πλασαρίσματα στους "8" στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων

Με δύο πλασαρίσματα στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων. Οι Κουγιουμτσίδης και Σωτηριάδης προκρίθηκαν στους "8", αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα ρεπεσάζ.

Με δύο πλασαρίσματα στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στην Εσθονία. Οι Γιώργος Κουγιουμτσίδης και Γιώργος Σωτηριάδης προκρίθηκαν στους" 8", αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα ρεπεσάζ.

Ο Σωτηριάδης συμμετείχε στα 72 της ελληνορωμαϊκής και στη φάση των "16" νίκησε με 3-0 τον Ματκαμπίλοφ (Κιργιστάν). Στα προημιτελικά αποκλείστηκε από τον Τούρκο Γκουν.

Στα 130κ. ο Νίκος Ντούνιας έχασε στους "16" από τον Τούρκο, Μπακίρ, ενώ στα 97κ. ο Παναγιώτης Τσιόβολος αποκλείστηκε από τον Ουμάγεφ στον προκριματικό γύρο. Στα 82κ. ο Ηλίας Παγκαλίδης ηττήθηκε με 2-0 από τον Ελληνογερμανό Λαζογιάννη.

Στην ελευθέρα στα 74κ. ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στους «16» νίκησε με 9-6 τον Αρμένιο, Γκεβοργκιάν και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε τον Γκατζίγεφ και αποκλείστηκε. Στη συνέχεια ο Αζέρος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Γιάννης Μαρτίδης στα 57κ. της ελευθέρας αποκλείστηκε από τον Λευκορώσο, Σαμέλα, ενώ ο Παναγιώτης Ιωακειμίδης στα 65κ. έχασε από τον Τούρκο Γιγκίτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ