ΠΑΛΗ

Πάλη: Ο Πιλίδης κατέκτησε το ασημένιο στο ευρωπαϊκό Κ23

Πάλη: Ο Πιλίδης κατέκτησε το ασημένιο στο ευρωπαϊκό Κ23

Το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 61κ. κατέκτησε ο Γιώργος Πιλίδης αφού ηττήθηκε στον τελικό από τον Ρώσο, Αμπασγκαντζί Μαγκομέντοβ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης Κ 23 που διεξάγεται στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Την εξαιρετική του παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης Κ23 που διεξάγεται στο Νόβι Σαντ της Σερβίας ολοκλήρωσε ο Γιώργος Πιλίδης. Ο Έλληνας παλαιστής ηττήθηκε με 4-0 στον τελικό της κατηγορίας των 61κ. της ελευθέρας πάλης από τον Ρώσο, Αμπασγκαντζί Μαγκομέντοβ.

Για να φτάσει μέχρι εκεί ο Πιλίδης επικράτησε με 8-5 στον προκριματικό γύρο επί του Τούρκου, Σελεχατίν Σερτ. Στα προημιτελικά επιβλήθηκε με 10-0 κόντρα στον Ελμεντίν Σεϊφουλάου και στα ημιτελικά επί του Βαλεντίν Μπλιασέτσκι από την Ουκρανία επίσης με 10-0.

Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση το παιδί θαύμα της ελληνικής πάλης φεύγει απόλυτα κερδισμένο ακόμα κι αν δεν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στην κατηγορία των Κ23 η μεγαλύτερη του διάκριση μέχρι σήμερα ήταν το χάλκινο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου Ιουνίου. Τότε είχε αγωνιστεί στην κατηγορία των 57 κιλών, ενώ τώρα ανέβηκε στα 61κ.

Τώρα ανέβηκε στο δεύτερο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και επιβεβαίωσε τη συνεχή βελτίωση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ